вт. мар. 19th, 2024

Известната рецепта на Рудолф Бройс за сок, който лекува целия организъм

Aвстриецът Рудолф Бройс  посвети целия си живот на намирането на ефективно природно средство за лечение на рак.

Той измисли рецепта за специален сок, който дава отлични резултати при лечението на това заболяване.

Чрез този метод той излекува повече от 45 000 души, които страдат от рак и други нелечими болести. Бройс казва, че ракът може да оцелее само с помощта на протеини.

Затова той разработва специална 42-дневна хранителна програма, по време на която се пие само чай и специален зеленчуков сок, чиято основна съставка е цвеклото. През този период раковите клетки гладуват и умират, а здравето на целия организъм се подобрява.

Сокът се приготвя изключително от екологично чисти продукти и включва:

Цвекло (55%)
Морков (20%)
Корен от целина (20%)
Картофи (3%)
Репички (2%).

Поставете всички тези съставки в блендер, пасирайте до гладкост и това е! Вашият сок е готов. Важно е да се отбележи, че не трябва да приемате големи дози, а трябва да пиете толкова, колкото тялото ви се нуждае.

Цвеклото е добре известен лек за левкемия. Благодарение на аминокиселината бетаин има противоракови свойства. Консумацията на този зеленчук има положителен ефект при левкемия и много други видове рак.

Ако редовно ядете цвекло, това ще ви помогне да се борите със заболявания, причинени от оксидативен стрес, а фибрите от цвекло могат да намалят нивата на холестерола в кръвта с до 40%. Освен това нормализира кръвното налягане и спомага за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове.

Този сок се препоръчва особено за бременни жени. Цвеклото е пълно с фолиева киселина, която предотвратява много заболявания при новородените. Сокът от червено цвекло стимулира черния дроб и жлъчния мехур и предпазва от запек.

Комбинирайте го с моркови, тази комбинация може да помогне при подагра, проблеми с бъбреците и жлъчния мехур. Също така този сок помага при главоболие и зъбобол, дизентерия, болки в костите, менструация и акне.

Гответе с любов и бъдете здрави!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post