5-те най-опасни дни на декември – според лунния календар

По-добре не планирайте нищо за тези дни!

Астролози определиха пет неблагоприятни дати през декември, когато не трябва да планирате важни неща:

8 декември – Пълнолуние в Близнаци

Пълнолунието на 8 декември ще накара хората да са предубедени и ще им сложи розови очила. В този ден е важно да не се поддавате на изкушенията и да мислите трезво. Колкото повече сте очаровани днес, толкова повече ще ви боли да от последващи разочарования. Рискът от измама от мошеници или завистливи познати се увеличава.

12 декември – Намаляваща Луна в Лъв

На този ден хората са привлечени от творчеството, забавленията и общуването. Това е чудесен ден за почивка, но е неблагоприятен за работа и финансови сделки. На този ден хората стават небрежни и несериозни. Не бива да сключвате сделки, да правите скъпи покупки и да подписвате договори. Освен това на тази дата хората губят главата си от ласкателства, така че не се ласкайте от комплименти.

22 декември – Намаляваща Луна в Телец

Датата е неблагоприятна за всякакви любовни връзки. На тази дата не трябва да признавате любовта си, да правите срещи и да планирате сватба. 22 декември в лунния цикъл е 29-ият лунен ден, който е свързан с намаляване на имунитета и общия тонус на организма. Увеличава се вероятността от различни заболявания и наранявания, както и депресивни състояния. Посветете деня на почивка и прогонете лошите мисли.

29 декември – започва ретроградният Меркурий

29 декември е първият ден от ретроградния Меркурий, който ще продължи до 18 януари. Този ден ще отнема енергията от хората и ще ги лишава от сила. Мнозина от нас ще станат летаргични и апатични, ще загубят мотивация. Затова си струва да имате време да реализирате планове си за месеца преди тази дата. Възможни са душевни терзания и неувереност в себе си.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!