чт. апр. 25th, 2024

Чували ли сте за Операторите на човешкото съзнание?

Конспирации, нали така?!

Психотерор – това е тероризиране на човек (социални групи) с помощта на психотронни средства, което позволява на пси-операторите да останат ненаказани.

Тормозът и създаването на болести … несанкционирани от дадено лице за промяна на неговата памет, мислене, ценности, емоционални, духовни сфери на живот, нахлуване в личния интимен живот, намеса в работата, кражба на информация, лишаване от средства за препитание и собственост, изнудване, сплашване, заплахи и много други.

Това е набор от мерки, извършвани от организирана група с помощта на торсионни, електромагнитни, звукови генератори и друго специално оборудване с цел бързо или бавно унищожаване на конкретно лице чрез дистанционно унищожаване на здравето му, причиняване на имуществени щети, дискриминация на личността, лишаване от жилище и поминък.

Психотронните експерименти – това са мъчения с торсионни генератори.

Повечето хора силно подценяват опасността от този вид оръжие. Но притежаването му дава просто неограничени възможности. С него можете да отнемете живота на човек, да го доведете до самоубийство или лудост.

В същото време  нищо не може да бъде доказано. Престъпниците остават ненаказани. Колко необясними случаи на изчезване на хора, изтриване на паметта в напълно здрав човек се случват все по-често.

Спомнете си тази най-проста и в същото време гениална схема за управление на всички хора – човешкото съзнание има широк диапазон на възприятие, съвременната наука има способността с помощта на компютър и софтуер да ограничи този диапазон на възприятие и да го рационализира, блокирайки или заглушавайки определени области за някои хора и обратно, увеличаване или добавяне на същите тези възможности за други.

Ако прехвърлим това в мравуняка за по-лесно възприемане, тогава химията на мравката-царица блокира възприятието на мравката работничка до нивото на възприемане на нейната функция да изгражда мравуняк и да получава храна за целия мравуняк.

Възприятията на мравката-боец стават такива, че тя може само да защитава или да атакува. На хората им става все по-трудно. Има общ спектър на възприятие, който е блокиран за абсолютно всички. Освен това вече влизат в сила групови или частни методи за блокиране или обратното – отключване на възприятието.

Днес технологиите позволяват да се програмират индивиди по такъв начин, че да е невъзможно да се проследи намесата във възприятието на човек по външни признаци. Принципите на програмиране са доста фини и сложни.

Отнеха свободата на хората, но го направиха така, че той дори не знае за това. Манипулирането на възприятието е контрол над разума…

Конспирации, нали така?!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post