пн. апр. 29th, 2024

За Везни – несметно богатство, за Телец – упреци и скандал: Хороскоп по карти Таро за 7 юни

 

Картите Таро обещават на Овена неочаквани новини.

На 7 юни, сряда, Везните ще се зарадват много, ще имат късмет в работата. А Телците трябва да бъдат по-внимателни, в личния им живот назрява голяма кавга. Какво обещават картите Таро на други знаци на Зодиака през този ден – прочетете в хороскопа по-долу.

Овен

Картите Таро обещават на Овена неочаквани новини. Може да сте много изненадани, че не всичко ще се окаже така, както сте планирали. Спокойно обаче, това няма да доведе до „края на света“.

Телец

Телците ще трябва да се справят с негативизма, който ще бъде много през този ден. Очакват ви упреци и скандали, ще започнат проблеми в личния живот. Опитайте се да не чупите пръсти, в пристъп на гняв рискувате силно да обидите любимия човек.

Близнаци

На 7 юни Близнаците ги чакат любопитни неща, съдбата може да ви изиграе номер. Въпреки това, не се обиждайте от дребни „шеги“, не губете чувството си за хумор. Това ще ви помогне да разберете, че не е нужно постоянно да мислите за лошото и да се опитвате да контролирате всичко около вас.

Рак

Раците ще трябва да се потрудят, може да бъдете „затрупани“ с грижи в работата и у дома. Вечерта можете да и да се отпуснете, но през деня не трябва да мързелувате. Приемете всички предизвикателства и не се страхувайте от трудностите.

Лъв

Лъвовете ще получат неочаквана изненада. Някой е решил да ви угоди, и определено ще ви развесели. Бъдете благодарни за грижите и се опитайте да отговорите със същото.

Дева

Картите Таро обещават на Девата мистичен знак. Ще получите предупреждение от Вселената, опитайте се да не пропуснете този намек. С него можете да преместите всякакви планини и да преодолеете всякакви препятствия.

Везни

Везните ги чака несметно богатство, внезапно ще получите шанс да подобрите живота си. Може да ви бъде предложено повишение или нова работа. Съгласете се, само успех ви очаква занапред.

Скорпион

Картите Таро съветват Скорпионите да не се срамуват от емоциите си. Говорете за това, което не харесвате и не се страхувайте да отстоявате личните граници. Понякога трябва да изразите твърденията си на глас, в противен случай никой няма да разбере за тях.

Стрелец

В този ден Стрелците ще се „отлепят“ максимално. Ще се забавлявате много и ще се потопите в света на приключенията. Все пак не забравяйте да бъдете внимателни и се опитайте да не похарчите всичките си спестявания.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат по-внимателни с новите запознанства. Не се доверявайте на хора, които не познавате много добре. Не всички хора ви желаят добро, някои смятат да ви навредят.

Водолей

Картите Таро обещават на Водолея среща със стари приятели. Можете да прекарате един ден с хора, които са означавали много за вас в миналото, но по някаква причина са изчезнали някъде. Помислете дали сте готови да ги допуснете отново в сърцето си.

Риби

Рибите могат много да изненадат другите. Те могат да се открият от нова страна и да покажат скритите си таланти. Не се срамувайте и действайте, всичко ще бъде наред.

Очаквайте: Ретроградният Сатурн завинаги ще промени живота на два знака от Зодиака.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post