пн. апр. 29th, 2024

Вечното заточение на изгонените на Земята богове

Ако погледнем по-внимателно света, неговата много нелогична структура става очевидна. Всъщност светът е хармоничен, ако човечеството се извади извън скобите. Тук явно не сме на мястото си. Има много доказателства за това, които ще споменем само мимоходом, защото темата на статията е съвсем друга:

Бавно развитие на бебето и трудни раждания
Гравитацията е неподходяща за структурата на тялото ни
Нашият вътрешен часовник не е настроен към тази планета.
Непонятни гени в човешката ДНК
Психологически проблеми на вида

И така, има теория, че човечеството е потомък на народ, който е загубил глобалната битка, прогонен и изолиран от друг свят. Че е имало големи войни…. А има и доказателства за това в митове, легенди на различни племена. В същото време текстовете на легендите са много сходни, до фонетично идентичното звучене на имената на главните герои.

Сияещите богове

Един от най-известните примери за войната на боговете в митологията е историята за войната между олимпийските богове и титаните в гръцката митология. Според този мит титаните са първите божества, управлявали света преди раждането на олимпийските богове. Въпреки това, когато олимпийските богове стават достатъчно могъщи, те тръгват на война с титаните.

Друг пример за войната на боговете може да се намери в скандинавската митология. В тази митология има история за битка между асамите и ваните. Асами са основните богове на скандинавската митология, докато Ванир са други богове, които са били по-малко известни. В резултат на битката Асами печели и започва да управлява света.

В индуистката митология има история за война между демони и богове. Демоните, известни като асурите, искали да превземат небесата и да заемат мястото на боговете. Боговете, известни като Девите, се борят с демоните в епична битка, която продължава много години.

Битката на боговете. Титаномахия

А сега да предположим, просто да предположим, че такава война наистина се е състояла и вие и аз сме потомците на тези, които загубиха.

Много митологии на различни народи съдържат легенди за изгонването на човека или човечество от прародината му. Тези легенди може да са свързани с темата за грехопадението, когато хората са били изгонени от рая за нарушаване на божествените заповеди. В други митологии хората могат да бъдат изгонени от родната си земя поради конфликти с други народи или богове.

Един от най-известните примери за този тип легенди е историята за Адам и Ева в християнската митология. Според тази легенда Адам и Ева били създадени от Бог и живели в рая, но нарушили заповедта му и били изгонени от рая. Това довежда до факта, че човечеството започва да живее в свят на грях и страдание.

Битката на боговете. Махабхарата

В митологията на древните гърци има легенда за това как хората са създадени от земя и вода, но след това са били изгонени от родната си земя за престъпления срещу боговете. Тази легенда е свързана с факта, че хората не са спазвали божествените закони и са били наказвани за това.

В индуистката митология има легенда за това как хората са били изгонени от родната си земя, за да направят път на боговете. Според тази легенда демоните Асура искали да превземат небесата и да заемат мястото на боговете. Боговете, известни като Девите, се борят с демоните в епична битка, която продължава много години. В резултат на това боговете побеждават и демоните са прогонени на земята.

Така. Ние сме затворници. Върху нас, точно както в Северна Корея, се налага законът за наказанието на поколенията. Нашите предци и нашите потомци ще живеят тук, далеч от прародината си, защото един ден човечеството е било от грешната страна на историята.

Антарктида – врата

Бяхме бутнати в тази килия и вратата беше затръшната. Но те я оставиха под надзор, въвеждайки регресивни агенти в обществото. Иначе как да се обясни наличието на невероятни сгради, сплави, технологии, които някога са съществували, но което не може да се повтори сега.

Желязната колона в Делхи е желязна колона с височина седем метра и тегло шест тона и половина, която е част от архитектурния ансамбъл Кутуб Минар (оттук и второто име – Колоната на Кутуб), разположен на около 20 километра южно от Стария Делхи. Колоната придобива широка популярност поради факта, че за 1600 години от своето съществуване практически не подлежи на корозия.

Затворен ли е проходът завинаги? Не. А експедицията на Ричард Бърд косвено потвърждава съществуването на непознати земи зад ледените стени на Антарктида. Но кой ни чака там? Може би зад гърба ни стоят стотици хиляди години на деградация, трансформация от същества с високи вибрации в един вид самосъзнателни животни.

Проблемът е, че не се нуждаем от нов свят. В килията ни е удобно.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post