пн. апр. 29th, 2024

Бог не ни наблюдава и не общува с никого

Но ние винаги можем да се свържем с него – Нас ни наблюдават други

Всичко тече и всичко се променя, така че това, което беше „истина“ днес, ще бъде трансформирано утре и вече няма да бъде така. И това е добре, защото се променя разбирането за себе си, света и явленията – външни и вътрешни.

Има нужда от промяна.
Вероятно сте запознати с израза „гледайте на себе си по начина, по който Бог го прави“. За да разберете напълно значението му, струва си да се обясни малко. Нека започнем с това как повечето хора го възприемат.

Бог е красив, мил, трогателен и прекрасен чичо, който ни гледа някъде отгоре. Той, подобно на прекрасния, любящ и грижовен архетипен Баща, се грижи за всичките Си деца и особено за вас. Но това не е вярно.

Бог е диапазон от честоти, вибрации и цялостното съзнание, до които може да се достигне.

Следователно, докато не доближите вашето съзнание, енергия и вибрация до това божествено ниво, вие няма да можете да влезете в истински контакт с Бог. След това има бавно „сливане“ с тези божествени енергии и нива на съзнание. Сливане с „Него“. И тогава вие действате на това ниво на осъзнатост, вибрация и енергия, правейки не само живота си по-добър, но и живота на другите същества.

Така че от тази гледна точка никой не ви „гледа“. Бог не говори с вас. Може би Бог дори не е планирал нищо за вас.

За нас се грижат повече или по-малко материални същества, които с помощта на различни технологии и възможности влияят на хората и дълги години играят ролята на богове, ангели, духовни пазители, пратеници на Създателя. Те често вдъхновяват различни дейности, открития или изобретения.

Именно тези същества ви „гледат“ – оттук и символът на всевиждащото око. Те „говорят“ с вас – оттук и многото съобщения, ченълинги, откровения и други „тайни“ или книги, дадени на няколко избрани. Понякога изпращат конкретни знания и планове, защото се интересуват от тях.

Някои хора смятат, че тези същества трябва да са по-интелектуално и духовно развити. Да, ама не. Те определено имат най-добрата технология и способността да я използват. Но това не означава, че са по-мъдри. По-скоро са по-хитри.

Прост пример – ако на обикновен необразован човек, който е прекарал по-голямата част от живота си в отдалечена дива местност, му бъде показано как да работи например с водно оръдие, ще се окаже, че ще го използва за собствена изгода, за да „побеждава“ другите. Освен ако не са защитени от въздействието на това просто устройство.

Някои от тези манипулатори може да действат по подобен начин. Те дори не трябва да създават тази технология. Може да са го видели от някого или да са го откраднали.

При астрално-менталните същества ситуацията е малко по-различна – те често просто виждат и се фокусират върху слабостите, страховете и надеждите на хората, които могат да бъдат използвани за собствените им цели. Те бяха наречени боговете, които някога са се появили тук (или може би винаги са били тук?).

Така че думата бог отдавна е изопачена и погрешно тълкувана. В подсъзнанието и съзнанието на много хора се заражда пряка асоциация именно с такива създания, а не с истинския Бог.

Още веднъж, Бог? Това е обхватът на високите вибрации и съзнание! Вашият оригинален създател.

Някои от тези същества може да са „посредници“, „мениджъри“ или „пазители“. Тяхната „висока вибрация“ е с порядък по-висока от тази на много хора, въпреки че някои може да идват от технологията, която използват, а не от самите тях. И най-важното? те не винаги имат чисти намерения към нас.

Понякога повечето хора са манипулирани от някои да не развиват божествените си способности и потенциал. Защото тогава ще се окаже, че „те“ са много по-ниски от нас във всяко отношение. Което означава, че биха били безполезни. Затова си струва да помислите с кой „бог“ влизате във връзка и към кого се обръщате, защото с тези „богове“ не винаги си струва да се занимавате.

И така, само когато вашите енергии и ниво на съзнание са близки до божествените, ще има взаимно или пълно взаимодействие. Тогава да – истинският Бог ще започне да ви храни, ще се грижи за вас и ще ви дава най-доброто, защото той е всичко най-добро. И вие сте част от него, но това не означава, че сега демонстрирате качествата му. Но можете. Точно сега, днес и от това се страхуват най-много „божествените същности“. Защото тогава ще загубят енергията си, куклите си, с които да си играят.

Така че, ако искате да се видите така, както Бог ви вижда, погледнете се в огледалото. Осъзнайте, че вие ??сте най-доброто нещо на тази Земя. И тогава бързо ще се настроите към божествената вибрация, божественото ниво на съзнание, любов и сила. Намерете най-доброто в сърцето си и преди всичко чувствата, които „живеят“ в него.

Научете се да развивате чувства на благодарност, любов, радост, доброта. Намерете баланса, хармонията в живота си и най-вече в себе си. Това се развива чрез прозрение, медитация и слушане на живота.

Когато погледнете себе си през Божиите очи (очите на душата си), най-добрата възможна вибрация има шанс да бъде укрепена във вас. Вие позволявате на истинския Бог и Неговите божествени качества да се проявят чрез вас в живота ви. Само вашата воля, съгласие и намерение създават канал за Бог, чрез който Той и неговата енергия могат да взаимодействат с вас.</p>
Ето защо, ако искате да се видите такъв, какъвто е Бог, тогава вижте себе си с най-голямата любов, нежност, мъдрост и търпение, които бихте проявили към някого, когото обичате с цялото си сърце, ум и тяло. Вижте себе си като най-прекрасното същество, което някога сте срещали.

И едва тогава Бог ще ви „погледне“, защото тази висока честота на вибрация, енергия и съзнание ще тече през вас. Преди това Бог не ви е „поглеждал“. Понякога това се случва спонтанно по време на релаксация или медитация, защото тогава ние не блокираме тези енергии с ума и вярванията, възгледите. Когато умът е спокоен, ние ставаме наблюдатели, разкриващи божествени енергии.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post