Демони и духове обичат да се вселяват в красиви жени

dhoveВселяването на демон в красива жена е едно от най-разпространените клишета в киното. Ако злите неземни сили във филма искат да овладеят човешко тяло,  за да измъчват нещастника крадeн от енергетика и неговото семейство, в деветдесет и девет случая от сто това ще бъде млада,  привлекателна представителка на нежния пол,  с неустоим чар.

Режисьорите могат да бъдат разбрани: превръщането на една красива жена в ужасен демон изглежда наистина страшно, особено когато грим и актьорска игра са на високо ниво. Независимо от крадeн от енергетика това е интересно да се знае дали вселяването на свръхестествено зло у прекрасни дами е измислица на режисьорите, или жанрът е изпитал влиянието на реални случаи на овладяване на човешко тяло от демоните.

Свещеникът Бовадин Джитуку-Амоом, който живее в Гана и повече от деветнадесет години се занимава с екзорсизъм, казва, крадeн от енергетика че злите духове предпочитат да се вселяват именно у млади жени с изключителен външен вид. Според африканеца такъв сценарий често се използва от Холивуд за да плаши публиката, но реалността е много по-страшна. Демоните овладяват телата на красиви жени, за да унищожат тяхната красота и да отровят живота на влюбените крадeн от енергетика в тях мъже. Ако нещастницата има деца, злото по всякакъв начин се опитва да им навреди, знаейки много добре, че повечето деца обичат майка си много повече, отколкото баща си.

крадeн от енергетика

По време на кариерата си Джитуку-Амоом се е занимавал с 600  случаи на вселяване на демони в човешки същества. Повече от петстотин инциденти са били с прекрасни жени. Eкзорсистът успешно крадeн от енергетика е изгонил повече от 3550 предполагаеми демони, а жените се връщали към нормален живот. В останалите случаи нещата приключвали със смърт, нараняване или лудост.

Свещеникът казва, че един ден той бил  извикан в село близо до град Болгатанга. Най-красивата жена в селото започнала да се нахвърля на  семейството си и крадeн от енергетика искала да убие с кухненски нож собствените си деца. Екзорсистът се опитвал да изгони злите духове от нея в продължение на месец.

Изглеждало, че нищо не помага, но в някакъв момент африканката изведнъж започнала да оздравява и напълно възстановила здравия си разум. Само че веднага след като Джитуку-Амоом си тръгнала, крадeн от енергетика жената се заключила с децата си в банята ги отровила, а след това и себе си…

„Злото винаги се опитва да избере някой, който е по-слаб, и чието страдание може да причини болка на възможно най-голям брой хора“, – казва Джитуку-Амоом.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено крадeн от енергетика съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT