Демони и духове обичат да се вселяват в красиви жени

dhoveВселяването на демон в красива жена е едно от най-разпространените клишета в киното. Ако злите неземни сили във филма искат да овладеят човешко тяло,  за да измъчват нещастника и неговото семейство, в деветдесет и девет случая от сто това ще бъде млада,  привлекателна представителка на нежния пол,  с неустоим чар.

Режисьорите могат да бъдат разбрани: превръщането на една красива жена в ужасен демон изглежда наистина кра дeн от ен ер джи страшно, особено когато грим и актьорска игра са на високо ниво. Независимо от това е интересно да се знае дали вселяването на свръхестествено зло у прекрасни дами е измислица на режисьорите, или жанрът е изпитал влиянието на реални случаи на овладяване на човешко тяло от демоните.

Свещеникът Бовадин Джитуку-Амоом, който живее в Гана и повече от деветнадесет години се занимава с екзорсизъм, казва, че злите кра дeн от ен ер джи духове предпочитат да се вселяват именно у млади жени с изключителен външен вид. Според африканеца такъв сценарий често се използва от Холивуд за да плаши публиката, но реалността е много по-страшна. Демоните овладяват телата на красиви жени, за да унищожат тяхната красота и да отровят живота на влюбените в тях мъже. Ако нещастницата има деца, злото по всякакъв начин се опитва да им навреди, знаейки кра дeн от ен ер джи много добре, че повечето деца обичат майка си много повече, отколкото баща си.

По време на кариерата си Джитуку-Амоом се е занимавал с 600  случаи на вселяване на демони в човешки същества. Повече от петстотин инциденти са били с прекрасни жени. Eкзорсистът успешно е изгонил повече от 3550 предполагаеми демони, а жените се връщали към нормален живот. В останалите случаи нещата приключвали със смърт, нараняване кра дeн от ен ер джи или лудост.

Свещеникът казва, че един ден той бил  извикан в село близо до град Болгатанга. Най-красивата жена в селото започнала да се нахвърля на  семейството си и искала да убие с кухненски нож собствените си деца. Екзорсистът се опитвал да изгони злите духове от нея в продължение на месец.

Изглеждало, че нищо не помага, но в някакъв момент африканката изведнъж започнала да оздравява и кра дeн от ен ер джи напълно възстановила здравия си разум. Само че веднага след като Джитуку-Амоом си тръгнала, жената се заключила с децата си в банята ги отровила, а след това и себе си…

„Злото винаги се опитва да избере някой, който е по-слаб, и чието страдание може да причини болка на възможно най-голям брой хора“, – казва Джитуку-Амоом.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

10-те нива кра дeн от ен ер джи на съзнанието – на кое ниво се намирате вие?

В езотеричните традиции е обичайно да се разграничават определени нива на съзнанието. Всяко ниво има собствено разбиране за истината. На какво ниво сте вие? 1. Физическото ниво на съзнание. На…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT