Тайната на 7-те поколения: Какво трябва да знаем за своите прадеди?

iТрадициите да се познават и зачитат предците са добре известни на предишните поколения, но сега вече са безвъзвратно забравени.

Практиката показва, че 90% от хората едва си спомнят имената на техните прадядовци, и, уви, няма какво да кажат за техния живот. Но в идеалния случай хората трябва да са наясно с техните предци до седмо коляно!

Традициите да се познават и зачитат предците са добре кра дeн от ен ер джи известни на предишните поколения, а сега са забравени.

Загубили сме разбирането на причините, поради които това е необходимо и затова вече не се интересуваме от корените си. А от тях зависи животът ни! Нищо чудно, че паметта на рода се записва в родословно дърво. Стволът на дървото символизира нас, листата- това са нашите деца, а корените – предците.

Сега си представете, че сте отгледали голямо кра дeн от ен ер джи и здраво потомство и вашето дърво изглежда силно и могъщо. Но за предците вие почти нищо не знаете и никога не сте се интересували. Какви ще са корените на това дърво? Слаби, малки, безжизнени. В случай на ураган няма да бъдат в състояние да задържат дървото, да го предпазят от лошото време. По същия начин това се случва и в живота.

Ако човек не се кра дeн от ен ер джи интересува от миналото и не разбира защо трябва да знае своите предци, той е лишен от помощ и подкрепа от рода си, сила която понякога ни спасява цял живот! Но само да се знаят – това не е достатъчно. Ако човек е имал в живота си лоша връзка с родители и прародители, на това място се блокира потокът на родовата енергия.

Недоволството, гняв, омраза, не кра дeн от ен ер джи само блокират този вид енергия, но тази сила се превръща в отрицателна и разрушителна. Сигурно сте чували за семейното проклятие? Ето защо е важно да се подобрят отношенията с роднините ако все още са живи, или да им се проста, ако са починали.

Но това не е единствената причина, поради което трябва да знаете своите предци и да поддържате добри отношения с тях (дори ако кра дeн от ен ер джи те са умрели, мислейки за тях добре, ние поддържаме родовия канал, по които те ни захранват с енергия).

Седемте поколения на човека символизират седемте енергийни центрове – чакрите. Всяко поколение оформи конкретни аспекти на живота ни:

Първо поколение (аз).
Второ поколение (родители – 2 ) – Сформират тялото, здравето, предават семейните сценарии.
Трето поколение (баби и дядовци – 4) – Отговаря за интелекта, способности и кра дeн от ен ер джи таланти.
Четвъртото поколение (прадеди – 8) – пазители на хармонията, радостта в живота и материалното благосъстояние.
Пето поколение (родители на прадедите – 16.) – те са отговорни за сигурността в живота ви.
Шесто поколение (деди на прадедите – 32) – Те осигуряват връзка с традицията. 32 човека от шестото поколение символизират 32 зъба, всеки зъб е свързан с всеки прародител. Ако имате проблем със зъбите, кра дeн от ен ер джи трябва да поправите отношенията си с предците, да ги отмолите.
Седмо поколение (прадеди на прадедите – 64) – те са отговорни за страната, града, къщата, в която живеем.

Когато 64 човека се разгледат като цифри и се съберат, ето какво се получaва: 6 + 4 = 10 -˃ 1 + 0 = 1 – отново първо поколение. Така се затваря кръгът на рода от седем кра дeн от ен ер джи поколения.

За да се подобрят отношенията с рода, на първо място, трябва да узнаете името на всеки човек, живота и съдбата му. А после ще трябва да се чете молитва за всеки прародител за да го отмолите пред висшите сили. Така вече ще получите подкрепа за своя род, за благословение при изпълнение на най-съкровените ви мечти.

Джулия Брехт

защищено INVITEXT