вт. апр. 23rd, 2024

Печал: Това са 3 -те най-нещастни зодиакални знаци….

зодиак

„Всички щастливи хора са щастливи еднакво, а всеки нещастен човек е такъв  по свой си начин“ – може би, така можем да перифразираме думите на класиците. Всъщност, ако се огледате наоколо, може да си помислите, че някои хора са просто родени за щастие, а други са лишени от този дар.

Дали всичко това е заради влиянието на звездите? Учени от Харвардския университет са провели редица статистически изследвания, които ни позволяват да идентифицираме 3- те най-нещастни зодиакални знации. Кои са те и в какво се състои тяхното нещастие?

 дева

Техният характер не им позволява да управляват хората, те често се оказват в ролята на подчинени, което със сигурност засяга тяхното самоуважение,  като ги прави дълбоко нещастни. И дори в семейния живот тези хора почти винаги са вторични, което, разбира се, не им носи радост от живота.

1. Риби

Според анкета сред  повече от 10 000 човека,  представителите на знака „Риби“ най-рядко се определят като  щастливи. Повечето от тези индивиди са интроверти и следователно вглъбени в себе си. Тяхната самооценка често се превръща в самокритика и самобичуване. Те рядко са сигурни в себе си.

На  Рибите им липсват хора до тях, които биха ги радвали и постоянно биха ги поощрявали за добри дела. Ако все пак се намери такова лице, Рибата от категорията на нещастните хора може да мигрира дори към категорията „щастливци“.

Освен това много често на Рибите им липсва  разбирането на другите, до тях обикновено стоят  хора, които мислят твърде земно. Поради тази причина такива хора рядко успяват да намерят сродна душа, което означава, че много Риби са обречени на самота.

Още по темата:

Звездите предсказват: Само 4 зодиакални знака ще постигнат своето безумно любовно щастие през февруари!

Искате ли да знаете какво ви очаква през февруари? Ще имате ли достатъчно време и енергия, за да се посветите на любимия си човек? Ще срещнете ли своя любим човек?…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post