вт. апр. 16th, 2024

Точно такава любов заслужавате според вашия зодиакален знак!

лове

Понякога, без да знаем, ставаме важен човек в живота на някого. Как се случва това и защо сме достойни за тази любов, която съзнателно или подсъзнателно търсим? Нека видим как това се случва според знака на зодиака, под който сме родени:

1. Овен

Вие сте смел, рисков, пламенен и страстен човек. Вие обаче не се влюбвате веднага, но ако това се случи, се биете за тези, които не са ви безразлични. Ще защитавате любимия си човек и ще бъдете негов ангел-пазител цял живот.

2. Телец

Може още да не сте обикнали себе си, но сте достойни да бъдете обичани. Не позволявайте на вашата неувереност да занижава вашите изисквания към  потенциалния партньор. Не позволявайте на вашите съмнения да ви спират в търсене на вашата любов. Ще дойде ден, когато ще срещнете човек, за когото няма да има друг, освен вас – определено го заслужавате.

3. Близнаци

Имате лошия навик да се съгласите на по-малко, отколкото заслужавате. Мислите си, че е по-добре да имате малки чувства и привързаност към някого, отколкото нищо. Заслужавате обаче много повече. Вие сте в състояние да станете център на Вселената за „вашия“ човек, който ще направи всичко възможно да ви направи щастливи.

 любов

7. Везни

Вие заслужавате да бъдете щастливи, защото цял живот само давате, давате всичко от себе си, без да искате нищо в замяна. Трябва да разберете, че да бъдете разумно егоистични е нормално. Нормално е да бъдете придирчиви. Достатъчно сте се се подценявали. Вие заслужавате много повече, отколкото можете да си представите.

8. Скорпион

Винаги говорите честно за това, което искате. Не криете, когато сте разстроени. Казваш истината, когато ви ядосват. Казвате на другия „Обичам те“ веднага, щом го почувствате. Вашата честност ви прави човек,  връзката с когото ще бъде успешна за всеки, който се е срещнал с вас по жизнения път.

9. Стрелец

Вие сте достойни да бъдете най-важният човек в живота на някого, дори и да мислите, че не заслужавате такова право. Трябва да престанете да мислите за себе си като тежест за другите. Вие не лазите по нервите на другите, както си мислите. Достатъчно сте се самобичували. Престанете да се страхувате и да започнете да търсите – само така ще намерите щастието си.

10. Козирог

Вашият интелект е вашата най-голяма добродетел. Притежавате отличен ум. Вие сте възприемчиви. Педантични и точни. Не сте толкова глупави, че да позволите на някой да ви води за носа. Няма да позволите на никого да ви използва. Ще търсите човек, който ще се отнася към вас като към главния подарък на съдбата, а когато го намерите, ще го направите изключително щастлив.

11. Водолей

Вие  твърде внимателно се пазите от хората. Опитвате се да вярвате, че е по-добре и по-удобно да бъдете сами. Заслужавате любов и признание, защото сте творчески човек, интелигентен и чувствителен. Вашата красота е вътре. Време е да осъзнаете стойността си като човек.

12. Риби

Когато се влюбвате, вие поглезите избрания от вас човек. На сутринта му изпращате SMS с пожелание за добър ден, купувате му любимите лакомства и си спомняте и най-малките подробности за това, което той вие казал отдавна. Вие сте прекрасен партньор и приятел в една връзка. Заслужавате да намерите човек, който да съответства на вашето ниво на искреност, откритост и чар.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post