пт. апр. 26th, 2024

Най-големите хитреци на зодиака

хитрец

3 място – Везни. За Везни по отношение на хитростта им трябва да се знаят две неща: те са професионалисти в този бизнес и предпочитат да не решават проблеми, а да ги прехвърлят на други хора. Освен това  Везни са прекрасни ортаори и отлични манипулатори. Усещате, че Везни се опитват да прехвърлят цялата  отговорност върху вас? Не им позволявайте да го правят. И не слушайте какво казват, дори и да звучат убедително. Дори и ако интуицията не ви подсказва нищо.

2 място – Риби. Интриганти, каквито светът не е виждал. Наистина, Рибите умеят да се извъртат,  но дори и когато са притиснати към стената, те не се извиняват, защото искрено не разбират какво толкова ужасно има в  лъжи и хитрост.

За тях това е естествено състояние и дори поводът не е важен. В крайна сметка, едно пътуване до магазина за хранителни стоки може да се удължи с три часа, а това време да използват за среща с  приятел, да си изключат телефона, след което да се върнат с продуктите и на въпроса: „Къде беше и защо телефонът ти бе изключен?, казват, че  полицията ги е задържала. Иди и проверявай.

1 място – Водолей.  Професионален хитрец, който получава истинско удоволствие от интриги и лъжи. За него това е като игра. Само Водолей може да изгради такива хитри и сложни конструкции за измами. Водолей е шахматист и интелектуалец, той е  интригант и хитрец от най-висшия клас.

Още по темата:

Само за лично ползване. Четете с особено внимание: Зодия Скорпион. Начин на употреба!

Много, ама МНОГО полезен  хороскоп за  за тези, които им се налага да общуват със Скорпионите ! Скорпионът е най-богатият на енергия зодиакален тип. Той  е нещо като трансформатор, на…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post