Вибрационна прогноза за май 2018 г.: Невероятно време на сътресения и наслагване на различни реалности една върху друга!

 LD-Wave-a-Magic-Wand-750x416
Май е време на сътресения и наслагване на една реалност върху  друга. Периодично можете да се окажете в определена смесена зона, където времето е объркано. Това ви крадeн от енергетика е познато по странното усещане: „Мислех, че днес е сряда, но се оказа четвъртък.“

Произходът на такива изменения е „буксуването“ на новата реалност във вътрешността на старата. Вибрационно това  изглежда като наслагване на  честоти или като люлка, която я тласкат с друга честота, а не с нейната. Постепенно трябва да крадeн от енергетика се задействат новите импулси и да се установи собствен ритъм, който да се превърне в основата на новата реалност.

Заобикалящите хора също могат да се държат „изключително странно“, внезапно да предизвикват конфликти „от нищо“ или  напълно да забравят за някое решение.

 май Например, телевизорът може спонтанно да превключи на друг крадeн от енергетика канал, компютърът ще  отвори съвсем друг сайт,  а  приятел изведнъж ще забрави какво е искал да ви каже.

Ако искате съзнателно да усилите този ефект, си  изградете намерение да виждате приятни новини. В този случай дори каналите с криминална  хроника ще започнат да ви показват някои нелепи истории, като например крадeн от енергетика гарван, който е откраднал наденица от куче.

Разбира се, това е сложно време за  сериозни и „почтени“ хора. Те ще трябва с всички сили да се държат един за друг и постоянно да пишат гневни писма, насочени към „недобросъвестни“ изпълнители.

Това също е загубено  време за генераторите на негативизъм – крадeн от енергетика плановете им непрекъснато ще се провалят, създавайки цяла планина от проблеми. И не става дума за това, че „лошите“ хора ще бъдат наказани, а че  нискочестотните вибрации ще привличат към себе си невероятно високо ниво от малко свързани събития. Реалността им ще бъде подобна на голямо сметища за боклук.

Така крадeн от енергетика че вие можете с вашето внимание, с вашето намерение да активирате желаното, напълно изключвайки от реалността всичко  неприятно.

Всъщност можете да се присъедините към поредица от предпочитани събития и да гледате как всичко излишно автоматично си тръгва от вашия живот.

Ето защо, вместо да недоумявате от странните промени в събитията, просто изберете желаната крайна вибрация – тогава всичко ще се крадeн от енергетика подобри без никакъв стрес. С лекота ще виждате доброто развитие на делата от разгръщането на едно неприятно събитие, което ще изпъкне със своята лепкавост.

Не забравяйте, че това е просто игра вътре в  друга игра. И също така си струва да помните, че не сте просто играч, а някой, който крадeн от енергетика може да промени сценария директно в хода на играта. Не си отказвайте  удоволствието да направите желаната редакция, насладете се на процеса и Своето Творение.

Източник: Guide Reality

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Венера в Близнаци е истинско предизвикателство към взаимната интелектуална възбуда

крадeн от енергетика

Венера в Близнаци е жива и неспокойна,  нейната въздушна динамика пробужда желанието интелектуално да разберем защо  обичаме живота и защо имаме определени предпочитания, вкусове и наклонности, а също и защо…

3 кодиращи фрази, които програмират реалността така, както желаем!

 Във крадeн от енергетика всеки човек има мощен източник на енергия, способен да изцелява тялото и душата. Историята познава примери, когато хората, които се посвещават на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП крадeн от енергетика не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT