вт. мар. 19th, 2024

Вибрационна прогноза за май 2018 г.: Невероятно време на сътресения и наслагване на различни реалности една върху друга!

 LD-Wave-a-Magic-Wand-750x416
Май е време на сътресения и наслагване на една реалност върху  друга. Периодично можете да се окажете в определена смесена зона, където времето е объркано. Това ви е познато по странното усещане: „Мислех, че днес е сряда, но се оказа четвъртък.“

Произходът на такива изменения е „буксуването“ на новата реалност във вътрешността на старата. Вибрационно това  изглежда като наслагване на  честоти или като люлка, която я тласкат с друга честота, а не с нейната. Постепенно трябва да се задействат новите импулси и да се установи собствен ритъм, който да се превърне в основата на новата реалност.

Заобикалящите хора също могат да се държат „изключително странно“, внезапно да предизвикват конфликти „от нищо“ или  напълно да забравят за някое решение.

 май Например, телевизорът може спонтанно да превключи на друг канал, компютърът ще  отвори съвсем друг сайт,  а  приятел изведнъж ще забрави какво е искал да ви каже.

Ако искате съзнателно да усилите този ефект, си  изградете намерение да виждате приятни новини. В този случай дори каналите с криминална  хроника ще започнат да ви показват някои нелепи истории, като например гарван, който е откраднал наденица от куче.

Разбира се, това е сложно време за  сериозни и „почтени“ хора. Те ще трябва с всички сили да се държат един за друг и постоянно да пишат гневни писма, насочени към „недобросъвестни“ изпълнители.

Това също е загубено  време за генераторите на негативизъм – плановете им непрекъснато ще се провалят, създавайки цяла планина от проблеми. И не става дума за това, че „лошите“ хора ще бъдат наказани, а че  нискочестотните вибрации ще привличат към себе си невероятно високо ниво от малко свързани събития. Реалността им ще бъде подобна на голямо сметища за боклук.

Така че вие можете с вашето внимание, с вашето намерение да активирате желаното, напълно изключвайки от реалността всичко  неприятно.

Всъщност можете да се присъедините към поредица от предпочитани събития и да гледате как всичко излишно автоматично си тръгва от вашия живот.

Ето защо, вместо да недоумявате от странните промени в събитията, просто изберете желаната крайна вибрация – тогава всичко ще се подобри без никакъв стрес. С лекота ще виждате доброто развитие на делата от разгръщането на едно неприятно събитие, което ще изпъкне със своята лепкавост.

Не забравяйте, че това е просто игра вътре в  друга игра. И също така си струва да помните, че не сте просто играч, а някой, който може да промени сценария директно в хода на играта. Не си отказвайте  удоволствието да направите желаната редакция, насладете се на процеса и Своето Творение.

Източник: Guide Reality

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Венера в Близнаци е истинско предизвикателство към взаимната интелектуална възбуда

Венера в Близнаци е жива и неспокойна,  нейната въздушна динамика пробужда желанието интелектуално да разберем защо  обичаме живота и защо имаме определени предпочитания, вкусове и наклонности, а също и защо…

3 кодиращи фрази, които програмират реалността така, както желаем!

 Във всеки човек има мощен източник на енергия, способен да изцелява тялото и душата. Историята познава примери, когато хората, които се посвещават на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post