вт. мар. 19th, 2024

Хороскоп за 11 – 17 юни: Възможни са аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, нарушения на всякакви правила и граници!

jun_800x560_norm_general_horo_blue_mountain

Позицията на планетите настройва за придобиване и запазване на стабилност и сигурност, за  укрепване на съществуващата ситуация. 

През втората половина на седмицата са възможни внезапни, взривни ситуации, разрушителни събития, странни явления и необичайни, често безразсъдни действия.

Всичко е възможно: аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, срив на нещо стабилно, нарушения на всякакви правила и граници.

Това ще изисква значителен самоконтрол и предпазливост, така че на  вълната на този аспект човек да не се забърка в  някаква неприятна история. Разбира се, освен отрицателни влияния, има и хармонични такива.

Следователно, не може да се каже, че всичко ще бъде лошо. За мнозина тази седмица може да бъде период на нови възможности и щастливи шансове. Основното нещо е да не ги пропускате.

Овен

През този период ще имате силно желание да се обезпечите финансово,  като  използвате консервативни методи. Вашите добри търговски умения си струва да се развиват през това време. Може би увлечение към благотворителност. Добрите организационни умения и бизнес качества ще окажат благоприятно влияние върху напредъка ви в кариерата.

Телец

Този период   допринася за стремежа ви  към необвързващи взаимоотношения. Ако не ви  устройва това,  не търсете нови запознанства, обърнете внимание на тези, които са били с вас от дълго време, може би това е вашата съдба. За брачните двойки това време е благоприятно, ще даде стабилност на отношенията, ще позволи решаването на всякакви семейни проблеми без ненужни емоции и разумно.

Близнаци

Материалното благополучие до голяма степен зависи от действията и решенията ви в миналото, от съществуващи или липсващи спестявания. И не само пари. Важен е и придобитият опит, придобитите знания.

През първата половина на седмицата можете да се проявите добре в интелектуалната сфера, литературната дейност и журналистиката, това може да ви донесе добри доходи. Втората половина е по-трудна за печелене на пари, тя е по-подходяща за самостоятелни занимания и харчене на пари за нещо красиво и полезно за  живота ви.

Рак

Периодът за вас е  добър, но може да се прояви тенденция към заболявания на дихателната система, така че трябва да избягвате дълъг престой в задимени помещения, не дишайте твърде дълго мръсен и студен въздух. Не е изключено да се прояви  повишена чувствителност към промените в атмосферния въздух, особено през първата половина на седмицата.

Лъв

Тези дни вашият прогрес зависи от способността ви да общувате и да учите. Под учене се има предвид не само придобиването на знания в образователна институция, а  като цяло възможността да възприемате информацията около вас и да  правите заключения за себе си.

Общуването с различни хора може да бъде полезно, дори ако тези хора са чужди и неприятни за вас. Показвайки интерес към другите, можете да придобиете авторитет и влияние, но се опитайте да не показвате превъзходството си над тях.

Дева

Търговия, предприемачество – това са области, в които можете лесно да се изявите през първата половина на седмицата. Вашите идеи са смели и изглежда, че се противопоставят на другите. Да ви попречи в постигането на нови висоти, може вашият инат – трябва да се научите да слушате съветите на колегите си и да не ги отхвърляте. В края на седмицата са възможни финансови трудности и трудности при общуване с шефовете.

Везни

Този период е благоприятен за установяване на нови любовни отношения и за по-нататъшно развитие на съществуващите връзки. Този период ще ви надари с  по-голяма привлекателност за противоположния пол. В  брака обърнете повече внимание на децата и съвместните развлечения.

Скорпион

Материална изгода може да ви донесе дейност,  по един или друг начин, свързана с недвижими имоти, работа на земята, продажба или отдаване под наем на жилища или други помещения. Материалният резултат може би няма да се появи веднага, но всичко, което ще направите сега, няма да бъде загуба на време и усилия.

Възможно е също да се купуват или наемат жилища, да се придобива собствена земя. Пари могат да донесат творческа работа, професия, свързана с модата и красотата.

Стрелец

Състоянието на вашето здраве в повечето случаи зависи от наследствеността и навиците, придобити в ранното детство, вкусовете, наклонностите, психологическите комплекси и предразсъдъците. Ще ви бъде по-комфортно, ако се придържате към традиционните за вас хранене, сън и бодърствуване. Ще ви е трудно да приемете нещо ново, дори и полезно. Но вие няма да се сдобиете и с навици, които са вредни за здравето, ако преди не сте ги имали.

Козирог

Най-важните неща за вас ще бъдат личния живот, въпроси на дома, семейни, жилищни проблеми. Голяма част от решението ви ще зависят от вас лично, въпреки че можете да действате не заради себе си, а заради семейството. Можете да имате късмет в любовта, атрактивността ви ще се увеличи. Но това може да доведе и до проблеми, особено ако не сте много внимателни към хората около вас и техните чувства.

Водолей

Възможно е през първата половина на седмицата да предпочитате да работите у дома и ще го правите перфектно, независимо дали става дума за телефонни разговори или бизнес кореспонденция. Вероятна е  появата на предпоставки за  търговска дейност.

С лекота изпълнявате работа, където е необходима гъвкавост, и като цяло се отличавате с решителност по пътя към постигането на поставените цели. През втората половина на седмицата ключът към успеха в работата ще бъде предварително планиране и изкуството на дипломацията.

Риби

През този период личният живот излиза на преден план. Това е особено вярно за женените и омъжени Риби, които имат деца: тази седмица е най-добрата за комуникация с тях и грижа за тяхното развитие. На самотните хора звездите обещават помощ в търсенето на любов, не се изключват романтични връзки на работното място.

esotericblog

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Какъв ще бъде юни 2018 г.? Най-после настъпва месецът на мощни парични вибрации!

На всеки месец съответства конкретно число, което със силата на своята енергия влияе на  хората. Юни 2018 г. се намира под покровителството на числото 8. 8 символизира успехи в бизнеса,…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post