Хората не забелязват, че са болни и че умират по най-глупавия начин!

Необходимо е да се разбере, че организмът не е пещ за изгаряне на боклук, и да се тъпче в него всичко каквото ни попадне без съобразяване и анализ, крадeн от енергетика с надеждата, че “всичко ще изгори”, е просто глупаво.

Затова за да получите реална полза от избрания от вас стил на хранене, трябва да имате елементарна хранителна култура. Ако изхождаме от примитивни идеи и навици, като „купуваме кнедли, готвим, слагаме вестници и бързо ги изяждаме“, или „ядем зеленчуци и плодове, крадeн от енергетика и това е всичко за здравето ни“, тогава няма да има нищо, няма никакъв смисъл.

Вадим Зеланд: Културата на бавната смърт

Необходимо е да се разбера, че организмът не е пещ за изгаряне на боклук, и да се тъпче в него всичко каквото ни попадне без съобразяване и анализ, с крадeн от енергетика надеждата, че “всичко ще изгори”, е просто глупаво.

В организма е заложен известен запас на безопасност, но не и безграничен, така че съображения трябва да има. Ако културата се свежда до понятието „трябва да хапна нещо си“, тогава неизбежно ще възникнат проблеми.

Докато начинът на живот през вековете остава непроменен, крадeн от енергетика културата на хранене е съществувала и се е предавала естествено от поколение на поколение. Но когато цивилизацията навлезе в техногенен път на развитие, моделът започна бързо да се променя и приемствеността на опита престана да работи.

В такива условия, културата на хранене не само се губи (значителна част вече е крадeн от енергетика загубена), но и се изражда – деградира под влияние на фактори, които нямат нищо общо с храненето, като например химическа обработка и … реклама.

Тук спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Ако не искате да знаете с какво и как можете да се храните, а какво крадeн от енергетика и как не не може, тогава вървете в болницата, или веднага в гробището. реално точно така. Да се доверявате на опита и на здравия разум на човечеството вече е невъзможно. Изглежда, че критичната точка вече е премината.

От както човечеството премина към бяло брашно, маргарин и изкуствени дрожди, здравият разум крадeн от енергетика вече не работи. Маргаринът, като чист синтетичен продукт, замъглява съзнанието. А дрождите, като чужда форма на живот (всъщност, чудовище), се окопават в организма и контролират съзнанието така, че човек да иска да яде точно това, от което се нуждае чудовището.

За справка. Бялото брашно – това е кулинария, доведена до крадeн от енергетика абсурд. Най-ценното, което е в зърната, се намира в зародиша и обвивката. Бялото брашно от най-висок клас се получава чрез очистване на житното зърно от обвивката и зародиша. Така се премахва всичко ценно и остава само мъртвата част, състояща се главно от нишесте. Черният дроб се задръства с мазутообразна маса, крадeн от енергетика скорбялата се натрупва в тялото под формата на слуз, чревните стени се задръстват с налепи и отлагания.

Маргаринът и подобни такива (транс-мазнини) се произвеждат от рафинирано, втора преса растително масло, което се произвежда чрез използване на химически разтворители. След това рафинираното масло се нагрява и хидрогенизира чрез пропускане на водород крадeн от енергетика през него. Резултатът е смес от транс-изомери с непозната природа, с консистенция на мека глина, отвратителна миризма и цвят.

За да се придаде търговски вид на този „продукт“, се добавят цял куп различни химикали. Транс мазнините са изключително токсични и имат способността да се натрупват в организма, причинявайки редица опасни крадeн от енергетика заболявания: стрес, атеросклероза, сърдечни заболявания, рак, затлъстяване, болни деца, отслабен имунитет, ниска потенция и др.

Каква е вредата от изкуствените дрожди:

– Те са чужди на тялото същности- гъби.
– Представете си – в организма ви живеят гъби.
– Самите дрожди (маята за хляб) при печене умират, но спорите им крадeн от енергетика – не.
– В състояние са да проникнат в кръвния поток и по този начин във всички.
– В процеса на тяхната жизнена дейност се освобождават микотоксини.
– Веднъж навлезли в тялото, те започват да настройват цялата среда за себе си, за своя изгода.
– Инхибира се симбиотичната (здрава) микрофлора, крадeн от енергетика а патогенните цъфтят.
– Вашият организъм става лесно достъпен за патогенни бактерии и вируси.
– Създават се идеални условия за развитието на ракови клетки.

Защо казвам, че на човечеството по въпросите на храненето (както и по много други въпроси) вече не може да се вярва? Ако едно човешко стадо масово крадeн от енергетика произвежда и консумира онова, което го убива, то тогава, недвусмислено, не може да му се вярва. Е, как може да се доверите на наркоман, например?

Човекът, който е в проблема, не вижда проблема или не иска да го види. А проблемното общество дори не иска да види проблемите си или крадeн от енергетика дори не е в състояние да ги види, защото е попаднало в илюзията за сигурност на стадото. И накрая, видяха, че „пушенето убива“, след като започнаха да добавят химия към тютюна и в резултат на това започнаха да убиват още повече. Но в края на краищата същият надпис – “убива” крадeн от енергетика – може със сигурност да се лепи на цялата синтетика в супермаркета.

Илюзията успокоява само с това, че убива бавно и неусетно.

Хората не забелязват, че са болни и умират по най-глупавия начин – поради елементарна  липса на култура на хранене. От момента, в който тези три основни компонента се крадeн от енергетика появиха в кухнята – бяло брашно, маргарин, мая – културата завърши и започна матрицата.

Тези компоненти са включени във всички най-често срещани и ежедневни продукти – печените. Това е основата на матричната схема (не културата) на храненето. Главното е да се положат основите, за да могат хората да загубят здравия крадeн от енергетика си разум, както в приказката за Синбад Моряка. Тогава те няма да мислят за това защо се разболяват и умират, и като цяло, с каква цел се рекламира всичко това. Във фермата нали и добитъкът не разбира с какво и защо го хранят?

Е, тук единствената разлика е, че не крадeн от енергетика е матрица, а самите хора изграждат собствена ферма и те стават все по-изобретателни в хранителните технологии, така че с тялото и съзнанието си да съответстват на целите на матрицата.

крадeн от енергетика

Матрицата на човека има свои собствени видове, и отново ви напомням:

Клетките трябва да бъдат запълнени с послушни елементи. И тези елементи трябва да бъдат, на първо място, не съвсем здрави, така че да нямат свободна енергия, и второ, те са леко дезориентирани така че да не разбират къде крадeн от енергетика се намират. Енергията и съзнателната воля трябва да са достатъчни, за да изпълняват функционалните си задължения – не повече, и не по-малко.

Преходът от традиционната към живата храна не означава никакъв пробив в културата на хранене, ако елементарните принципи не се спазват. Да видим кои принципи са нарушени.

1. Хранителният крадeн от енергетика режим трябва да е постоянен, непроменяем.

Кухнята (набор от продукти и методи за тяхното приготвяне) трябва да бъде определена константа. Като цяло, диетата не може да бъде променяна драматично, като например, без особена нужда да се преминава от една национална кухня към друга.

Това е свързано главно с чревната микрофлора, която е адаптирана за храносмилането на определена храна. Тя се крадeн от енергетика възстановява бавно, и може да минат месеци за да се адаптира.

Следователно всеки преход трябва да бъде плавен, постепенен.

Ако говорим за преход към жива храна, тогава още по-малко трябва да се бърза, защото се добавя друг фактор – засилено изчистване на тялото. Вие не можете да се вкарвате в крадeн от енергетика състояние на повишена интоксикация. Така че в съвременни условия, и особено за младите хора, е по-добре да се настройват не с месеци, а с години.

2. Храната трябва да бъде възможно най-разнообразна.

В същото време, ястията трябва да бъдат възможно най-прости, състоящи се от подобни съставки. По-добре е да се крадeн от енергетика яде повече, но нещо по едно. Разнообразие се изисква само в общия асортимент.

Само зеленчуци и плодове – това е много бедна диета. Ако искате да ядете нещо такова, това означава, че то липсва на организма. Например, мозъкът консумира повече от една четвърт от общата енергия на тялото, за неговата крадeн от енергетика работа е необходим лецитин. В шоколада има лецитин, но в плодовете и зеленчуците няма лецитин – това е, което ни се искам. Но защо преяждате с шоколад, ако от същият този лецитин има достатъчно в бобовите растения?

3. Храната трябва да доставя удоволствие.

Човешкият мозък е така устроен – трябва крадeн от енергетика да получава удоволствия. Ако няма удоволствия, серотонин не се произвежда и след това всичко е лошо. Ако няма удоволствия, мозъкът ще го търси, включително и сред изкуствените стимуланти. Храната е едно от главните удоволствия, тя трябва да бъде вкусна.

Ако това, което ядете, е полезно, но без вкус, винаги ще крадeн от енергетика искате нещо непотребно, но вкусно, и това лутане ще продължи, докато мозъкът не получи своята порция удоволствие.

Ето защо, не се занимавайте с мазохизъм, не дъвчете зелена салата като крава, потърсете прости, но вкусни рецепти, и получавайте не само полза, но и удоволствие – това е културата на живата храна. крадeн от енергетика Живата храна може и трябва да бъде вкусна.

4. Трябва да се изключат изкуствени стимулатори и релаксанти.

Защото ще се наложи да плащате с лихва. Това означава, че от нещо изкуствено ползата винаги е по-малка от вредата. Значи не се оправдава.

Първо ще се почувствате по-добре, а след това – крадeн от енергетика зле. Депресията и паническите атаки са заболявания от ново поколение. Те се причиняват само от химическите компоненти в продуктите.

Химията предизвиква изменено състояние на съзнанието, в една или друга степен, но винаги. Тя причинява и интоксикация, въпреки факта, че токсините са „опаковани в приемлива форма“. И не всички са опаковани.

крадeн от енергетика

Но ако се лекува само следствието, а не причината, тогава ситуацията ще се влошава.

Можете да зададете въпроса: какво е изкуственото у кафето и шоколада? Ако те са екологично чисти, естествени, тогава вероятно нищо, ако всичко е премерено. Само че естествено кафе и шоколад сега е трудно да се намери. крадeн от енергетика Това е голям бизнес, всички насаждения се напояват обилно с химикали, да не говорим за това, което се добавя към крайния продукт.

Щетите не са дори в самия кофеин, а в придружаващата го химия. Най-добрият и най-безопасен стимулант са дивите сурови какаови зърна. Те могат да се дъвчат, да се крадeн от енергетика правят какао или шоколадови бонбони. Ефектът се усеща незабавно и без последствия.

5. Главният принцип – продуктите трябва да бъдат естествени.

Това означава без ГМО, дрожди, химия, синтетика. В супермаркета това са едва 1-5% от всички хранителни. Продукт, който е „заключен и погребан“ в дълъг срок на годност, не може крадeн от енергетика да се счита за естествен.

Добавките, които имитират „естествените“, също са синтетика, без значение как ги наричат.

Яденето на „дълготрайни“ (с дълъг срок на годност) зеленчуци и плодове от супермаркета е чисто лудост. За организма няма нищо по-лошо от синтетичните (изкуствено синтезирани) токсини.

Природата за милиарди години еволюция е предвидила крадeн от енергетика всичко освен това. Ако вашият организъм знаеше да говори, той би казал: можеш да ме тормозиш с гладуване, да ме измъчваш с прекомерни физически натоварвания, да ме подлагаш на жега или студ, да ми пускаш кръв, да ме биеш, да ме измъчваш и дори да режеш, ще понеса всичко … крадeн от енергетика но, ако ти ме тровиш, глупако, за теб и за мен ще бъде лошо, много лошо – всичко ще свърши много зле.

econet

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Четирите нива на съзнанието: На кое се намирате вие сега?

От древни времена човечеството се интересува крадeн от енергетика от въпроса как функционира нашето съзнание. Повечето съвременни теории считат, че съзнанието преминава в развитието си 4 нива и с прехода към всяко следващо…

Още по темата във фейсбук:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT