вт. апр. 16th, 2024

Новолунието на 3 юни: Успешен Ден за привличане на богатство за всички зодиакални знаци

През месец юни, в Новолунието, денят за привличането на богатство настъпва веднага след началото на месеца. На 3 юни всички представители на знаците на зодиака ще могат да усетят привличането на финанси в портфейлите си.

Днес ще ви разкажем как ще протече за представителите на зодиакалните знаци денят на новолунието – 3 юни, и колко бързо той ще може да донесе богатство в живота ви.

Както мнозина знаят, активността на този ден ще настъпи на 3 юни в 13:01 часа и това Новолуние ще се намира в знака на Близнаци, които всъщност ще имат малко повече късмет.

Като цяло този дневен период ще бъде насочен само към финансовата част на живота на зодиакалните знаци, така че можете да поискате някои ежедневни неща и желания, но шансът те да бъдат изпълнени, не е особено голям.

Затова нека поговорим директно за това какво трябва да се направи, за да може богатството все пак да навлезе в живота ви.

Първо, това, че активността на Новолунието ще бъде в 13:01 ч. е много добър момент за всички знаци на зодиака, тъй като очевидно няма да спите и ще можете да се обърнете към Вселената своевременно.

5 минути преди 13:01 ч. трябва да напишете произволен текст на лист хартия, в който можете да помолите Вселената и звездите за „финансова стабилност“, привличане на финансова стабилност, богатство в семейния бюджет и да носите това листче със себе си, ако е възможно, през целия работен ден.

При това звездите съветват да мислите по-често за нещо добро, например за това как вече са се появили финанси в живота ви, като така ще създадете атмосфера на финансово щастие, което активно ще привлича богатство в живота ви, а това от своя страна също ще ви мотивира да работите активно, да се ангажирате с допълнителни доходоносни дейности и като цяло да печелите повече пари.

В допълнение към молбата ви към Вселената. В края на краищата, повече пари никога не са излишни, нали?

Що се отнася до представителите на Близнаци, тук си струва да се отбележи, че някои представители ще могат да видят привличането на богатство в живота си още на 3 юни, като това може да бъде голяма парична награда за някаква работа, свършена по-рано.

И разбира се, вие Близнаци, също си струва да се обърнете към Вселената за богатство. Тя със сигурност ще ви чуе.

Като цяло, всички представители на знаците на зодиака трябва да се обърнат към Вселената с молба за богатство в живота им и  да положат собствени усилия за бързо постигане на необходимите резултати за да станат независими хора в деня на Новолунието – 3 юни.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Въобще не се съмнявайте: Сега вие можете да се избавите от стреса веднъж и завинаги!

Ако не обръщате внимание на собственото си психическо състояние, рискувате всичко. Дълга, прогресираща болест, чийто синдроми са неясни, а симптомите трудно се откриват – ето с това може да се…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post