Тези 22 жестоки истини е трудно да се чуят, но ще ви помогнат да станете много по-силни!

Престанете да се безпокоите за това как ще ви запомнят. Когато дойде смъртта, наистина няма да ви има на този свят. Абсолютно. Затова изживейте пълноценно живота си крадeн от енергетика преди да чуете последния за вас звънец.

Когато някой най-накрая успее да ви предизвика на откровен разговор, и да ви каже това, което отдавна е трябвало, може да ви е много трудно да изслушате тази горчива истина.

Но ако искате да реализирате пълния си потенциал, трябва да имате смелостта да крадeн от енергетика погледнете директно в очите собствения си живот, да го освободите от това, което ви дърпа назад, така че най-накрая да се съсредоточите върху онова, което е наистина важно.

И така, по-долу ще откриете 22 жестоки истини, които по правило никой не иска да чува, но които ще ви направят много крадeн от енергетика по-добри и по-силни, ако ги прочетете.

1. На никой не му пука за вас.

Боли ви? Страдате? Загубили сте много скъп човек? А знаете ли какво? Всичко, което усещате, чувствате или сте чувствали, вече е изпитано от някой друг и може би този „някой“ е много близо до вас.

Опитайте крадeн от енергетика се да разберете – това, че ви боли, не ви прави по-специален. Вашата болка е само неразделна част от това, че сте живи. И на хората около вас не им пука за това, освен на няколко човека.

2. Не погребвайте таланта си в земята.

Ако има нещо вътре във вас крадeн от енергетика – каквото и да било – което ви казва: „Ти си много, много добър в това“, тогава се опитайте да изградите живота си, правейки точно това. А ако погребете таланта си в земята, ако се откажете от него, ще откажете да живеете истински живот.

3. Поемете отговорност за собствения си крадeн от енергетика живот.

Кой контролира вашите мисли, думи, действия? Вие и никой друг. И ако правите нещо болезнено, лошо или грешно, вие сте виновни за това, и само вие. Поемете отговорност за собствения си живот и всичко, което е той.

4. Смъртта наистина е край.

Престанете да се притеснявате за смъртта и крадeн от енергетика как ще бъдете запомнени. Смъртта е смърт – и когато дойде при вас, наистина няма да ви има на този свят. Абсолютно. Затова изживейте най-пълноценно живота си преди да удари последният звънец за вас.

5. Приемете емоциите си.

Престанете да се опитвате да избягате от собствените си страхове, тревоги и крадeн от енергетика болки. Приемете като факт, че сте несъвършени и понякога чувствате нещо, което изобщо не искате да чувствате. Нищо не можете да направите с това и колкото по-скоро го приемете за даденост, толкова по-скоро ще спрете да се опитвате да се борите с емоциите си и просто започнете да живеете.

6. крадeн от енергетика Не можете да се сприятелите с всички.

Дори не се опитвайте. Просто се уверете, че сте се сприятелили с най-важния човек на този свят – себе си.

7. Ценността се определя от времето, а не от парите.

Не позволявайте на паричните въпроси да ви пречат да живеете истински живот. Повярвайте, крадeн от енергетика нямате нужда от дебел портфейл, за да се наслаждавате на живота. За да направите това, трябва да дадете на себе си и другите това, което е по-ценно от парите – време.

8. Не се опитвайте активно да търсите щастие.

Защо? Ами защото е навсякъде. Във всяка усмивка, всеки поглед, във всяка среща и дори сбогуване. Спрете да игнорирате щастието, което ви заобикаля от всички страни, в търсене на някакво „по-голямо“ щастие. Винаги е с вас, точно тук, така крадeн от енергетика че се наслаждавайте.

9. Щастието не може да се купи за пари.

Ако сте вътрешно нещастни, дори и цялото злато в света не може да ви направи щастливи. Щастието идва от сърцето.

10. Всеки, който е до вас сега, някой ден ще умре.

Нека скръбта за тези, които вече ги крадeн от енергетика няма и загрижеността за тези, които са все още с вас, не  стават смисъл на живота ви. Смъртта е неразделна част от всеки живот, така че живейте сега.

11. Не можете да вземете пари на оня свят.

Помните ли тези дългите вечери, които използвахте за укрепване на финансовото си състояние, крадeн от енергетика пренебрегвайки здравето, любимите хора и собствения си живот? Когато лежите на смъртното си легло, ще разберете, че всички тези вечери са пропилени, защото не можете да отнесете дори малка част от тези пари на оня свят.

12. Не забравяйте кой сте в действителност.

Винаги помнете кой сте всъщност, когато от крадeн от енергетика ви притискат тревоги, стрес и безпокойство. Някъде там, под цялата тази външност се крие това, което ви прави ВАС, това, което ви изпълва със страст и ви кара да се усмихвате. Не забравяйте за себе си, никога.

13. Дарявайте на хората не диаманти, а време.

Времето е най-ценният подарък, който крадeн от енергетика можете да дадете на друг човек. Инвестирайки времето си в хората около вас, вие им давате нещо, което никога не би могло да се изрази с пари.

14. Благодарете.

Без значение колко труден и стресиращ е вашият ден, не забравяйте, че някъде там на някой друг му е много по-зле, крадeн от енергетика отколкото сега на вас. Огледайте се и се опитайте да намерите нещо, за което можете да бъдете благодарни точно тук и сега. Дали това е приятел, който ви обича, умения и способности, които никой друг няма, или дори вкусна домашна вечеря. Винаги помнете за благодарността.

15. Вашето време е вашата крадeн от енергетика най-ценна валута.

Помислете за времето от друг ъгъл: всяка седмица крадeн от енергетика изразходваме не по-малко от 40 часа  за да имаме поне малко пари. Времето е истинската валута на живота. Инвестирайте в него по същия начин, по който бихте инвестирали парите си – разумно.

16. Мечтите са за губещите, по-добре се захванете за работа.

Всеки може да мечтае и всеки го прави. крадeн от енергетика Но колко от тези мечтатели се опитват да сбъднат мечтите си? По-малко от половината. Спрете да седите на едно място, чакайки добрия дух, който ще ви даде онова, за което мечтаете. Започнете най-накрая да работите.

17. Стига сте реагирали прекалено негативно.

Приемете неизбежността на възходите и паденията. Най-лошото, което можете крадeн от енергетика да направите в този живот, е да действате така, сякаш животът ви е в пламъци, когато всъщност нищо не е толкова лошо. Пазете спокойствие.

18. Инвестирайте време и енергия в най-важното, което имате: себе си.

Можете да живеете този живот само от една перспектива – вашата. Когато вече ви няма, крадeн от енергетика вашата версия на живота ще изчезне с вас. Така че защо да не си направите най-добрата версия на този човек, който можете да бъдете? Инвестирайте в себе си – във физическата, умствената и духовната сфера.

19. Споделяйте знанията и опита си.

Житейски опит, житейски уроци, с които животът ви е крадeн от енергетика обогатил … Всичко това няма да струва абсолютно нищо, ако не дадете на никого шанс да научи нещо от вас. Станете гигант, на чиито рамене други хора могат да достигнат такива висоти, за които никога не сте мечтали.

20. Живейте в настоящето.

В настоящето, а не в миналото или в крадeн от енергетика бъдещето. Настоящето е единственото време, което наистина има значение. Започнете да живеете в него точно сега.

21. Съвършенството е невъзможно.

Защо съвършенството е невъзможно? Тъй като всеки от нас има свои собствени идеи за това какво е съвършенството. Така че спрете да се опитвате – просто бъдете такива, каквито сте.

крадeн от енергетика

22. Рано или късно ще умрете.

Приемете този факт и спрете да го игнорирате. Смъртта ще дойде и тя няма да чака, без значение колко планове сте оставили неизпълнени. Вие също трябва да спрете да чакате. Живейте тук и сега и живейте на макс.

Отговорни ли сте за собствения си крадeн от енергетика живот?

И накрая, заслужава да разберете, че ако искате да започнете да живеете истински, първо трябва да поемете отговорност за собствения си живот. Това е ключът към успеха, лекарството срещу отлагането, съмнения в себе си и  това да се обвинявате за всички грехове.

Превод на статията These 22 brutal truths крадeн от енергетика about life are difficult to hear but they’ll make you a much better person

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

От другата страна на съвременните ценности…

Какво ни дебне от другата страна на ценностите, с които трябва живеем всеки ден: Телевизия – за да живееш винаги в страх. Алкохол – за крадeн от енергетика да избягаш от реалността. Работа…

Будистът и депресията

Депресията: – Ти си нищо. Будистът: – Благодаря за комплимента. Депресията: – Животът ти е празен, в него няма нищо добро. Будистът: – Ако е празен, в него  няма и…

крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment