Лечебната сила на мълчанието!

Наскоро управителка на салон за красота ми разказа невероятна история. При нея дошла жена и поискала да и направи прическа. Всъщност поискала да я остриже, почти нула номер. крадeн от енергетика А ръцете и главата и били покрити плътно с гнойни пъпки. Фризьорката с големи усилия успяла да я среса.

Жената споделила, че почти 3 месеца се лекувала безуспешно. Никакви мехлеми, лосиони, медицински и народни средства не помогнали. Лекарите се оказали безсилни. Жената признала, че преминава през много труден етап от крадeн от енергетика личния си живот.

Седмица по-късно близка приятелка на тази жена просто я качила на самолет и я изпратила за лечение в един индийски * ашрам. Будисткият монах я погледнал и казал, че й назначава 10 дни пълно мълчание. Нито звук, нито дума. С никой. Дори и със себе си.

По-късно крадeн от енергетика самата жена разказала, че първите дни й се струвало, че ще откачи. Мозъкът и се взривял от мисли, от неизказани думи, вътре в нея се вихрила такава буря от чувства, че дори се появила мисълта веднага да си тръгне. След 4 мъчителни дни тя се събудила и разбрала, че за крадeн от енергетика нея е удоволствие да не говори с никого.

Умът и се успокоил, тя започнала да забелязва всичко красиво около себе си – цветя, усмихнати хора. Всички цветове се върнали в живота й. Мир и тишина царували в душата й. Следващите дни тя само мълчала и се усмихвала. Седмица по-късно ръцете крадeн от енергетика и главата й вече били напълно чисти. Тя се прибрала напълно здрава.

Мъдреците отдавна знаят за невероятната лечебна сила на мълчанието. Но ние, живеещи в свръхзабързания 21 век, забравяме за това просто и много достъпно лечебно средство. Изцеление за душата, за тялото, за сърцето.

Проверявах на себе си това лечение крадeн от енергетика много пъти. Ако имате болезнено главоболие и не е свързано с кръвното налягане, опитайте се да мълчите. Предупредете близките вкъщи и се старайте да не говорите. Абсолютно. Ще почувствате, че главоболието (мигрената) отстъпва. Колкото по-дълго мълчите, толкова по-добре.

Твърде често водим безполезни разговори. Дори и да не го искаме сами, крадeн от енергетика но ни въвличат в тях. Празните разговори „за нищо“ ни отслабват, енергията изтече незабелязано за самите нас. Зареждаме ли редовно нашите джаджи? Така че да мълчим за нас е същото. Просто и евтино лекарство за стрес. Нашето презареждане. Опитайте.

Morena Morana

Ашрам е индуистка дума от древна Индия, която крадeн от енергетика означава уединено място за живеене, където мъдреците живеят в мир и спокойствие сред природата.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Доста сложното Новолуние на 28 септември 2019: Не се правете на герои и не се опитвайте да премествате планини!

Новолунието е време на промяна и обновление. Астролозите винаги съветват да прекарвате такива дни в приятни крадeн от енергетика занимания, но в септември 2019 г. Новолунието може да обърка много планове: лунният ден…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; крадeн от енергетика неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment