Eто как Висшите сили ви подсказват, че правите грешки:

Когато се заблудите и започнете да вземате грешни решения, Висшите сили се опитват да ви помогнат, като ви изпращат ясни знаци. Човек обаче не винаги е в състояние крадeн от енергетика да ги разбере и да си направи правилните изводи. Ще ви разкажем за тези знаци, които хората често приемат за случайност.

1. Чести заболявания, постоянно обостряне на хронични здравословни проблеми. Особено ясна подсказка е честото обостряне на едно и също заболяване. Ако току-що сте имали грип и след известно време крадeн от енергетика се появят проблеми с гърло-ухо-нос, най-вероятно ви предупреждават.

Разгледайте внимателно ситуацията около вас – какво не е наред, защо ви съветват да промените ситуацията, работата, средата? Най-вероятно негативизъм, натрупването на негативни емоции и действия, както ваши, така и на други хора, не ви позволяват да се вземете в ръце.

2. крадeн от енергетика Тъга, скука, депресивни състояния. Когато нищо не ви се иска, животът губи своя цвят и смисъл, трудно е да видите целта и още повече да вървите нея. И или целта изобщо не е истинска, или се опитвате да я постигнете по грешен начин. Ако не се получава, потърсете друга врата.

крадeн от енергетика

Често безпричинната тъга е знак, че сте попаднали в „блато”, когато, като направите първата стъпка, спирате, не сте сигурни в способностите си. След като сте избрали този път – вървете. Дори да направите грешка, винаги можете да я поправите.

3. Винаги закъснявате, нямате време, не спазвате срокове. По правило всички крадeн от енергетика житейски събития имат своя последователност. И когато настъпи цайтнот, разбирате, че ето това – е нарушение на баланса. И започвате да бягате, да се лутате и в същото време губите сили и сякаш нямате време за нищо. Това е сигнал, че се изтощавате, свършват силите ви и поемате повече работа, крадeн от енергетика отколкото можете да свършите.

Седмичен хороскоп от 23 септември до 29 септември 2019 г.: Особен късмет за Близнаци, Лъв и Везни!

4. Постоянно сте в напрежение. Този пункт произхожда от предишния. Това бързане рано или късно ще доведе до факта, че ще бъдете опънати като струна. Вечният стрес от своя крадeн от енергетика страна ще доведе до заболяване. Премахнете източника на стрес, намерете време за нещо ново.

5. Вие се захващате с най-различни дела, но бързо губите интерес към тях. Това е знак, че първо, вие се разпилявате, и второ, че не се занимавате с това, което ви е необходимо. Това е сигнал, крадeн от енергетика че трябва да акумулирате, да трупате енергия. Когато сте готови, нещата ще вървят гладко и спокойно.

6. Постоянно забравяте, губите, обърквате. Ако това се повтаря отново и отново, значи получавате предупреждение – стегнете се, концентрирайте се, спрете да витаете в облаците.

7. Всичко пада от ръцете ви, чупи се, разваля крадeн от енергетика се. Най-вероятно сте заседнали в проблем. Толкова сте зациклени върху него, че просто не можете физически да разширите кръга от дела и интереси. Необходимо е да се освободите от проблема, да дадете възможност на събитията да се развиват самостоятелно. Ще се появи изход, когато определено сте готови за това.

Източник крадeн от енергетика Zen

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пренебрегваните крадeн от енергетика от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят с всичко…

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

Как да научим езика на Висшите сили, докато все още не станало късно

Висшите сили ни говорят постоянно. Въпросът е как да се научим да  чуваме и да разбираме техния език. Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът на Вселената:…

крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment