Eто как Висшите сили ви подсказват, че правите грешки:

Когато се заблудите и започнете да вземате грешни решения, Висшите сили се опитват да ви помогнат, като ви изпращат ясни знаци. Човек обаче не винаги е в състояние да ги разбере и да си направи правилните изводи. Ще ви разкажем за тези знаци, които хората често приемат за случайност.

1. Чести заболявания, постоянно обостряне на хронични здравословни проблеми. Особено ясна подсказка е честото обостряне на едно и също заболяване. Ако току-що сте имали грип и след известно време се появят проблеми с гърло-ухо-нос, най-вероятно ви предупреждават.

Разгледайте внимателно ситуацията около вас – какво не е наред, защо ви съветват да промените ситуацията, работата, средата? Най-вероятно негативизъм, натрупването на негативни емоции и действия, както ваши, така и на други хора, не ви позволяват да се вземете в ръце.

2. Тъга, скука, депресивни състояния. Когато нищо не ви се иска, животът губи своя цвят и смисъл, трудно е да видите целта и още повече да вървите нея. И или целта изобщо не е истинска, или се опитвате да я постигнете по грешен начин. Ако не се получава, потърсете друга врата.

Често безпричинната тъга е знак, че сте попаднали в „блато”, когато, като направите първата стъпка, спирате, не сте сигурни в способностите си. След като сте избрали този път – вървете. Дори да направите грешка, винаги можете да я поправите.

3. Винаги закъснявате, нямате време, не спазвате срокове. По правило всички житейски събития имат своя последователност. И когато настъпи цайтнот, разбирате, че ето това – е нарушение на баланса. И започвате да бягате, да се лутате и в същото време губите сили и сякаш нямате време за нищо. Това е сигнал, че се изтощавате, свършват силите ви и поемате повече работа, отколкото можете да свършите.

Седмичен хороскоп от 23 септември до 29 септември 2019 г.: Особен късмет за Близнаци, Лъв и Везни!

4. Постоянно сте в напрежение. Този пункт произхожда от предишния. Това бързане рано или късно ще доведе до факта, че ще бъдете опънати като струна. Вечният стрес от своя страна ще доведе до заболяване. Премахнете източника на стрес, намерете време за нещо ново.

5. Вие се захващате с най-различни дела, но бързо губите интерес към тях. Това е знак, че първо, вие се разпилявате, и второ, че не се занимавате с това, което ви е необходимо. Това е сигнал, че трябва да акумулирате, да трупате енергия. Когато сте готови, нещата ще вървят гладко и спокойно.

6. Постоянно забравяте, губите, обърквате. Ако това се повтаря отново и отново, значи получавате предупреждение – стегнете се, концентрирайте се, спрете да витаете в облаците.

7. Всичко пада от ръцете ви, чупи се, разваля се. Най-вероятно сте заседнали в проблем. Толкова сте зациклени върху него, че просто не можете физически да разширите кръга от дела и интереси. Необходимо е да се освободите от проблема, да дадете възможност на събитията да се развиват самостоятелно. Ще се появи изход, когато определено сте готови за това.

Източник Zen

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пренебрегваните от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят с всичко…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!