сб. апр. 27th, 2024

Доста сложното Новолуние на 28 септември 2019: Не се правете на герои и не се опитвайте да премествате планини!

Новолунието е време на промяна и обновление. Астролозите винаги съветват да прекарвате такива дни в приятни занимания, но в септември 2019 г. Новолунието може да обърка много планове: лунният ден ще бъде сложен.

Новолунието през септември се пада на 28-и – това е денят, в който Луната навлиза в аспект с Марс. Обикновено Новолунието се счита за благоприятно и безобидно време, но този път са необходими предупреждения. Нека се опитаме да използваме това рядко явление – Новолунието,  в съзвездието Везни и в комбинация с опасния Марс – за собствена полза и в същото време да се „сверим“ с лунния календар  за да не допускаме грешки.

Какво да не правим на 28 септември?

Този път наистина има много предупреждения – но за щастие всички те са изпълними и не са толкова сложни.

По-добре е да оставите споровете за друго време. В това Новолуние разногласията могат да ескалират и като цяло негативната енергия сякаш ще витае във въздуха, така че не бива да й давате да се прояви. По възможност бягайте от конфликти и „хлъзгави“ теми.

Не се правете на герои и не се опитвайте да премествате планини. Новолунието е ново нещо; така сме свикнали да мислим! Но на 28 септември е по-добре да не планирате нищо ново, в това Новолуние просто завършете започнатото. Огненият Марс и обезсилването на лунната енергия са две обстоятелства, които могат да тласнат хората към амбициозни начинания, които просто няма да са им по силите!

Астролозите съветват да се вслушате в по-практичните Везни и да се откажете от героизма в полза на обикновените битови задачи – почистване или миене, грижа за близките, общуване с приятни хора и обучение. Тогава нещата ще се раздвижат, а умората няма да ви събори вечерта.

Интроспекцията е за силните духом. Ако съмненията или страховете са напомнили за себе си, важно е да спрете да ровите в себе си и да превключите (вижте предишния параграф – най-добре е да изберете най-простото и обикновено нещо, тази събота те ще работят като медитация). Мислете за собствените си постижения и смисъла на живота в по-благоприятно друго време.

Също така не бива да се отнасяте с пренебрежение към парите! Това означава, че астролозите не препоръчват да харчите пари надясно и наляво, да давате щедро бакшиши. Ако обаче разполагате с пари, можете да се заемете с благотворителност, да правите вноски в бъдещето и да давате подаръци. Паричните знаци и вярвания за Новолунието също могат да се използват.

За забраните и предупрежденията се разбрахме – останаха благоприятните дела. Всъщност дори в такъв сложен лунен ден има няколко пункта в списъка със задачи, които могат да бъдат изпълнени безопасно и дори успешно. Лунният календар ще ви помогне за това.

За почивката – да. Освен това, ако се окаже, че нямате енергия за активно свободно време, можете с чиста съвест да прекарате събота вечер пред телевизора, с любимата си книга в компанията на еклери, с видеоигра и други забавления.

Важно е само те да не навредят на вашето здраве:  не си струва да поглъщате чипсове през цялата нощ или да гъделичкате нервите си с филм на ужасите. Но не е нужно да се ругаете за твърде „мързеливата“ почивка: време е хората с отслабена енергия да трупат енергия, да си почиват и да спят.

„Разтоварването в събота“ е план за тези, които отдавна са решили да отслабнат, да подобрят здравето си или да се погрижат за себе си. 28 септември е подходящ за започване на диета (в разумни граници), отказване от сладкиши или лоши навици. Подобно начинание в Новолунието винаги е добре дошло.

Време е да изхвърлите боклука. И не само от дома, но и от мислите си. Хигиената на съзнанието ще ви бъде полезна и ще ви помогне да отделите полезните привързаности и интереси от токсичните взаимоотношения и слабости. Можете също да минете през гардероба, за да намерите в него неща, които никога вече  няма да носите. Изхвърлете ги веднага!

И – успех в Новолунието!

източник dailyhor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Не плачете, не се страхувайте, не се молете. Цената на безчувствеността е точно вашият живот!

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме на превратностите на съдбата, да не изпитваме никакви душевни терзания, да не се огъваме…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post