Доста сложното Новолуние на 28 септември 2019: Не се правете на герои и не се опитвайте да премествате планини!

Новолунието е време на промяна и обновление. Астролозите винаги съветват да прекарвате такива дни в приятни занимания, но в септември 2019 г. Новолунието може да обърка много планове: крадeн от енергетика лунният ден ще бъде сложен.

Новолунието през септември се пада на 28-и – това е денят, в който Луната навлиза в аспект с Марс. Обикновено Новолунието се счита за благоприятно и безобидно време, но този път са необходими предупреждения. Нека се опитаме да използваме това рядко явление – Новолунието,  в крадeн от енергетика съзвездието Везни и в комбинация с опасния Марс – за собствена полза и в същото време да се „сверим“ с лунния календар  за да не допускаме грешки.

Какво да не правим на 28 септември?

Този път наистина има много предупреждения – но за щастие всички те са изпълними и не крадeн от енергетика са толкова сложни.

По-добре е да оставите споровете за друго време. В това Новолуние разногласията могат да ескалират и като цяло негативната енергия сякаш ще витае във въздуха, така че не бива да й давате да се прояви. По възможност бягайте от конфликти и „хлъзгави“ теми.

Не се правете на крадeн от енергетика герои и не се опитвайте да премествате планини. Новолунието е ново нещо; така сме свикнали да мислим! Но на 28 септември е по-добре да не планирате нищо ново, в това Новолуние просто завършете започнатото. Огненият Марс и обезсилването на лунната енергия са две обстоятелства, които могат да тласнат хората към крадeн от енергетика амбициозни начинания, които просто няма да са им по силите!

Астролозите съветват да се вслушате в по-практичните Везни и да се откажете от героизма в полза на обикновените битови задачи – почистване или миене, грижа за близките, общуване с приятни хора и обучение. Тогава нещата ще се раздвижат, а умората крадeн от енергетика няма да ви събори вечерта.

Интроспекцията е за силните духом. Ако съмненията или страховете са напомнили за себе си, важно е да спрете да ровите в себе си и да превключите (вижте предишния параграф – най-добре е да изберете най-простото и обикновено нещо, тази събота те ще работят като медитация). крадeн от енергетика Мислете за собствените си постижения и смисъла на живота в по-благоприятно друго време.

Също така не бива да се отнасяте с пренебрежение към парите! Това означава, че астролозите не препоръчват да харчите пари надясно и наляво, да давате щедро бакшиши. Ако обаче разполагате с пари, можете да се заемете с крадeн от енергетика благотворителност, да правите вноски в бъдещето и да давате подаръци. Паричните знаци и вярвания за Новолунието също могат да се използват.

крадeн от енергетика

За забраните и предупрежденията се разбрахме – останаха благоприятните дела. Всъщност дори в такъв сложен лунен ден има няколко пункта в списъка със задачи, които могат да бъдат изпълнени безопасно и дори успешно. Лунният календар ще ви помогне за крадeн от енергетика това.

За почивката – да. Освен това, ако се окаже, че нямате енергия за активно свободно време, можете с чиста съвест да прекарате събота вечер пред телевизора, с любимата си книга в компанията на еклери, с видеоигра и други забавления.

Важно е само те да не навредят на вашето здраве:  крадeн от енергетика не си струва да поглъщате чипсове през цялата нощ или да гъделичкате нервите си с филм на ужасите. Но не е нужно да се ругаете за твърде „мързеливата“ почивка: време е хората с отслабена енергия да трупат енергия, да си почиват и да спят.

„Разтоварването в събота“ е план за крадeн от енергетика тези, които отдавна са решили да отслабнат, да подобрят здравето си или да се погрижат за себе си. 28 септември е подходящ за започване на диета (в разумни граници), отказване от сладкиши или лоши навици. Подобно начинание в Новолунието винаги е добре дошло.

Време е да изхвърлите боклука. И не крадeн от енергетика само от дома, но и от мислите си. Хигиената на съзнанието ще ви бъде полезна и ще ви помогне да отделите полезните привързаности и интереси от токсичните взаимоотношения и слабости. Можете също да минете през гардероба, за да намерите в него неща, които никога вече  няма да носите. Изхвърлете ги крадeн от енергетика веднага!

И – успех в Новолунието!

източник dailyhor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Не плачете, не се страхувайте, не се молете. Цената на безчувствеността е точно вашият живот!

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме на крадeн от енергетика превратностите на съдбата, да не изпитваме никакви душевни терзания, да не се огъваме…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се крадeн от енергетика прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment