Ото Варбург *: „Нито една болест, дори и рак, не може да се появи в алкална среда“

Много хора имат повишено ниво на киселинност в организма. Това е типично следствие от използването на фабрични храни, рафинирани захари и ГМО.

Но не всеки е наясно, че киселата среда е идеална за развитието на рак, наднормено тегло, болки от различно естество и много заболявания.

За щастие, създаването на алкална среда в организма е много просто. Алкалната среда – е кра дeн от ене ргети точно обратното на киселата.

10 естествени начина да се обезпечи алкална среда в организма:

1. Най-важното е да започнете деня с усмивка и голяма чаша вода с добавянето на прясно изцеден сок от един лимон. Въпреки че лимоните изглеждат кисели, те имат обратен ефект върху организма.

2. Яжте големи порции зелена салата, подправени с лимонов сок и висококачествен зехтин. Зелените кра дeн от ене ргети зеленчуци и плодове са един от най-добрите източници на алкални микроелементи като калций. Яжте ги през целия ден, за да поддържате алкален рН баланс.

3. Искате да закусите? Яжте сурови несолени бадеми. Съдържат много алкални микроелементи като магнезий и калций, които възстановяват киселинно-алкалния баланс, както и нормализират кръвната захар.

4. Пийте бадемово мляко и си правете ягодови смутита със спирулинов кра дeн от ене ргети прах. Ако имате избор, бадемовото мляко винаги е за предпочитане пред кравето.

5. Идете на разходка или правете физически упражнения. Активността е изключително важна. Упражненията помагат за отстраняване на киселите продукти от организма.

6. Дишайте дълбоко. В идеалния случай трябва да намерите място с чист въздух, наситен с кислород и да го посещавате често и когато е възможно. Там (и кра дeн от ене ргети не само там) трябва да пиете много вода, за да отделите шлаките от организма.

7. Не яжте месо всеки ден. Ако можете да издържите няколко дни без месо – това е страхотно, защото дневната консумация на месо оставя след себе си киселинни отлагания.

8. Откажете се от десерти с високо съдържание на захар и сладки газирани напитки. Захарта е една кра дeн от ене ргети от най-опасните кисели храни. За да неутрализирате киселинността на една кутия сладка газировка са нужни повече от 30 чаши вода!

9. Включете в храната си повече зеленчуци. Забележка: картофите не се броят! Много полезни са пиперките, аспержите, тиквичките и патладжаните.

10. И накрая: яжте повече брюкселско зеле. То перфектно алкализира и съдържа много хранителни вещества и полезни ферменти.

Източник: lifter.com.ua

кра дeн от ене ргети

* Ото Хайнрих Варбург ( Otto Heinrich Warburg) е германски биохимик и носител на Нобелова награда за физиология или медицина през 1931 г. Той е сред водещите цитолози на 20 век.

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре кра дeн от ене ргети с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT