Ото Варбург *: „Нито една болест, дори и рак, не може да се появи в алкална среда“

Много хора имат повишено ниво на киселинност в организма. Това е типично следствие от използването на фабрични храни, рафинирани захари и ГМО.

Но не всеки е наясно, че крадeн от енергетика киселата среда е идеална за развитието на рак, наднормено тегло, болки от различно естество и много заболявания.

За щастие, създаването на алкална среда в организма е много просто. Алкалната среда – е точно обратното на киселата.

10 естествени начина да се обезпечи алкална среда в организма:

1. Най-важното е да крадeн от енергетика започнете деня с усмивка и голяма чаша вода с добавянето на прясно изцеден сок от един лимон. Въпреки че лимоните изглеждат кисели, те имат обратен ефект върху организма.

2. Яжте големи порции зелена салата, подправени с лимонов сок и висококачествен зехтин. Зелените зеленчуци и плодове са един от най-добрите източници крадeн от енергетика на алкални микроелементи като калций. Яжте ги през целия ден, за да поддържате алкален рН баланс.

3. Искате да закусите? Яжте сурови несолени бадеми. Съдържат много алкални микроелементи като магнезий и калций, които възстановяват киселинно-алкалния баланс, както и нормализират кръвната захар.

4. Пийте бадемово мляко и си правете ягодови смутита крадeн от енергетика със спирулинов прах. Ако имате избор, бадемовото мляко винаги е за предпочитане пред кравето.

5. Идете на разходка или правете физически упражнения. Активността е изключително важна. Упражненията помагат за отстраняване на киселите продукти от организма.

6. Дишайте дълбоко. В идеалния случай трябва да намерите място с чист въздух, наситен с крадeн от енергетика кислород и да го посещавате често и когато е възможно. Там (и не само там) трябва да пиете много вода, за да отделите шлаките от организма.

7. Не яжте месо всеки ден. Ако можете да издържите няколко дни без месо – това е страхотно, защото дневната консумация на месо оставя крадeн от енергетика след себе си киселинни отлагания.

8. Откажете се от десерти с високо съдържание на захар и сладки газирани напитки. Захарта е една от най-опасните кисели храни. За да неутрализирате киселинността на една кутия сладка газировка са нужни повече от 30 чаши вода!

9. Включете в храната си повече зеленчуци. Забележка: крадeн от енергетика картофите не се броят! Много полезни са пиперките, аспержите, тиквичките и патладжаните.

10. И накрая: яжте повече брюкселско зеле. То перфектно алкализира и съдържа много хранителни вещества и полезни ферменти.

крадeн от енергетика

Източник: lifter.com.ua

* Ото Хайнрих Варбург ( Otto Heinrich Warburg) е германски биохимик и носител на Нобелова награда за физиология или медицина през 1931 г. Той е сред водещите цитолози крадeн от енергетика на 20 век.

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

Вадим Зеланд: Болести не съществуват!

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този Божествен Съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво крадeн от енергетика не трябва. Спрете пиенето, пушенето,…

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – крадeн от енергетика дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 крадeн от енергетика т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT