Ото Варбург *: „Нито една болест, дори и рак, не може да се появи в алкална среда“

Много хора имат повишено ниво на киселинност в организма. Това е типично следствие от използването на фабрични храни, рафинирани захари и ГМО.

Но не всеки е наясно, че киселата среда е идеална за развитието на рак, наднормено тегло, болки от различно естество и много заболявания.

За щастие, създаването на алкална крадeн от енергетика среда в организма е много просто. Алкалната среда – е точно обратното на киселата.

10 естествени начина да се обезпечи алкална среда в организма:

1. Най-важното е да започнете деня с усмивка и голяма чаша вода с добавянето на прясно изцеден сок от един лимон. Въпреки че лимоните изглеждат кисели, крадeн от енергетика те имат обратен ефект върху организма.

2. Яжте големи порции зелена салата, подправени с лимонов сок и висококачествен зехтин. Зелените зеленчуци и плодове са един от най-добрите източници на алкални микроелементи като калций. Яжте ги през целия ден, за да поддържате алкален рН баланс.

3. Искате да закусите? Яжте сурови крадeн от енергетика несолени бадеми. Съдържат много алкални микроелементи като магнезий и калций, които възстановяват киселинно-алкалния баланс, както и нормализират кръвната захар.

4. Пийте бадемово мляко и си правете ягодови смутита със спирулинов прах. Ако имате избор, бадемовото мляко винаги е за предпочитане пред кравето.

5. Идете на разходка или правете физически упражнения. крадeн от енергетика Активността е изключително важна. Упражненията помагат за отстраняване на киселите продукти от организма.

6. Дишайте дълбоко. В идеалния случай трябва да намерите място с чист въздух, наситен с кислород и да го посещавате често и когато е възможно. Там (и не само там) трябва да пиете много вода, за да крадeн от енергетика отделите шлаките от организма.

7. Не яжте месо всеки ден. Ако можете да издържите няколко дни без месо – това е страхотно, защото дневната консумация на месо оставя след себе си киселинни отлагания.

8. Откажете се от десерти с високо съдържание на захар и сладки газирани напитки. Захарта е една крадeн от енергетика от най-опасните кисели храни. За да неутрализирате киселинността на една кутия сладка газировка са нужни повече от 30 чаши вода!

9. Включете в храната си повече зеленчуци. Забележка: картофите не се броят! Много полезни са пиперките, аспержите, тиквичките и патладжаните.

10. И накрая: яжте повече брюкселско зеле. То перфектно алкализира крадeн от енергетика и съдържа много хранителни вещества и полезни ферменти.

Източник: lifter.com.ua

крадeн от енергетика

* Ото Хайнрих Варбург ( Otto Heinrich Warburg) е германски биохимик и носител на Нобелова награда за физиология или медицина през 1931 г. Той е сред водещите цитолози на 20 век.

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

Вадим Зеланд: Болести не крадeн от енергетика съществуват!

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този Божествен Съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва. Спрете пиенето, пушенето,…

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта крадeн от енергетика е много по-силна…

© 2019  energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT