Вадим Зеланд: Болести не съществуват!

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този Божествен Съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва.

Спрете крадeн от енергетика пиенето, пушенето, ограничете месото. И никакви заведения за бързо хранене!  Ограничете въглехидратите, спрете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да минете на зъбен прах – флуорните съединения в пастата за зъби увреждат епифизата.

Изчистете стомашно-чревния тракт. Препоръчително е и противопаразитно очистване. Изхвърлете излишните медикаменти. Йод, кислородна вода. Като в армията. крадeн от енергетика Не ходете на лекар. Спрете да вярвате в болести. Такива няма.

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този божествен съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва. Трябва да се научим да го уважаваме. Необходимостта от нисковибрационна храна показва крадeн от енергетика увреждане на клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото. Станете приятели с тях и им дайте задача да почистят, възстановят и да преобразят организма. Разговаряйте с водата по време на миене.

Спрете да си правите маникюр, дори спрете да посещавате такива нисковибрационни места за женски утехи като фризьорски салони. крадeн от енергетика Не ходете с разпусната коса. Косите – това са антени, които събират върху себе си мислите на другите и ненужна информация. Разпускайте косата само когато общувате с Всевишния, при медитация.

Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика, всеки несложен комплекс е полезен с медитативна музика. Използвайте ароматни масла, които разкриват крадeн от енергетика различните чакри.

Ежедневна разходка 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общуване с природата. Фокусиране върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, демонстрации, кръчми и т.н. Избягвайте излишни разговори.

Прегледайте гардероба си. Оставете удобни, практични дрехи. Е, тениски с дънки, разбира се. Изхвърлете всичко черно. Имате повече, крадeн от енергетика отколкото можете да носите. Раздайте излишните и завинаги спрете да мислите за мода и за това какво да облечете.

Носете бижута, колкото е възможно по-малко. Верижки, гривни, пръстени, всичко това свързва енергиите, блокира свободния им поток. Приблизително същото направете с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички. Всичко излишно – в крадeн от енергетика кошчето.

Изхвърлете микровълновата, не гледайте телевизия никога (изхвърлете телевизора!). Изключете неработещите уреди в къщата от мрежата. Подредете всички проводници. Не говорете прекалено по мобилния си телефон (почти го захвърлете), изключете го по време на сън, медитация. Компютър – добре, трудно е да се изхвърли, разбирам.

крадeн от енергетика

Наложете идеален ред в стаята, в къщата, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всичко ненужно крадeн от енергетика безмилостно. Кажете сбогом на всички счупени неща. Долу боклука. Каквото е отвън, това е и отвътре. Крановете не трябва да текат. Трябва да обичате всичко, което ви заобикаля.

Простете на всички, и поискайте от всички прошка. Всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост, и започва с крадeн от енергетика вас вътрешен диалог, въпреки че не сте го поканили. Най-прекрасната техника – Хоопонопоно. Проверено.

Общувайте с животните, растенията и малките деца.

Спрете изобщо да се притеснявате. Никога не бързайте. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда незначително.

Творете. Пишете, рисувайте, лепете, пейте, танцувайте, не колекционирайте нищо.

Усмихвайте се. крадeн от енергетика На всеки, навсякъде!

kyblife

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като крадeн от енергетика силата на мисълта е много по-силна…

Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

На енергийно ниво  това крадeн от енергетика е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. Причините за възникване на някои особено опасни…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 крадeн от енергетика ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT