Вадим Зеланд: Болести не съществуват!

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този Божествен Съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва.

Спрете пиенето, пушенето, ограничете месото. И никакви заведения за бързо хранене!  Ограничете въглехидратите, спрете захарта. Не дъвчете дъвка. Препоръчително е да минете на зъбен прах – флуорните съединения в пастата за зъби увреждат епифизата.

Изчистете стомашно-чревния тракт. Препоръчително кра дeн от ен ер джи е и противопаразитно очистване. Изхвърлете излишните медикаменти. Йод, кислородна вода. Като в армията. Не ходете на лекар. Спрете да вярвате в болести. Такива няма.

Започнете да говорите с тялото си. Тялото, този божествен съд – има свой собствен глас и съзнание, и винаги казва това, което иска и какво не трябва. Трябва да се научим да го уважаваме. Необходимостта от нисковибрационна храна показва увреждане на кра дeн от ен ер джи клетъчната структура. Установете контакт с елементите на тялото. Станете приятели с тях и им дайте задача да почистят, възстановят и да преобразят организма. Разговаряйте с водата по време на миене.

Спрете да си правите маникюр, дори спрете да посещавате такива нисковибрационни места за женски утехи като фризьорски салони. Не ходете с разпусната коса. Косите – това са антени, които събират върху себе си мислите на кра дeн от ен ер джи другите и ненужна информация. Разпускайте косата само когато общувате с Всевишния, при медитация.

Всеки ден (може и вечер) правете гимнастика, всеки несложен комплекс е полезен с медитативна музика. Използвайте ароматни масла, които разкриват различните чакри.

Ежедневна разходка 2-3 часа на въздух, за предпочитане далеч от матрицата. Общуване с природата. Фокусиране върху дишането. Спрете да посещавате търговски центрове, стадиони, демонстрации, кръчми и т.н. Избягвайте излишни разговори.

кра дeн от ен ер джи

Прегледайте гардероба си. Оставете удобни, практични дрехи. Е, тениски с дънки, разбира се. Изхвърлете всичко черно. Имате повече, отколкото можете да носите. Раздайте излишните и завинаги спрете да мислите за мода и за това какво да облечете.

Носете бижута, колкото е възможно по-малко. Верижки, гривни, пръстени, всичко това свързва енергиите, блокира свободния им поток. Приблизително същото направете с тоновете парфюми и козметика, бурканчета, тубички. Всичко кра дeн от ен ер джи излишно – в кошчето.

Изхвърлете микровълновата, не гледайте телевизия никога (изхвърлете телевизора!). Изключете неработещите уреди в къщата от мрежата. Подредете всички проводници. Не говорете прекалено по мобилния си телефон (почти го захвърлете), изключете го по време на сън, медитация. Компютър – добре, трудно е да се изхвърли, разбирам.

Наложете идеален ред в стаята, в къщата, в градината. Почистете всички ъгли, изхвърлете всичко ненужно безмилостно. Кажете кра дeн от ен ер джи сбогом на всички счупени неща. Долу боклука. Каквото е отвън, това е и отвътре. Крановете не трябва да текат. Трябва да обичате всичко, което ви заобикаля.

Простете на всички, и поискайте от всички прошка. Всеки, който натрапчиво се появява в главата ви, като неканен гост, и започва с вас вътрешен диалог, въпреки че не сте го поканили. Най-прекрасната техника – Хоопонопоно. Проверено.

Общувайте с животните, кра дeн от ен ер джи растенията и малките деца.

Спрете изобщо да се притеснявате. Никога не бързайте. Вие сте във вечността. Не пренебрегвайте това, което изглежда незначително.

Творете. Пишете, рисувайте, лепете, пейте, танцувайте, не колекционирайте нищо.

Усмихвайте се. На всеки, навсякъде!

kyblife

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Неизлечими болести няма! Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите отдавна използват това – дават кра дeн от ен ер джи команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е изключително силно нещо. Тя работи добре с много проблеми, тъй като силата на мисълта е много по-силна…

Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. кра дeн от ен ер джи Причините за възникване на някои особено опасни…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT