Мистериозният сайт The DeathList предсказва смъртта на редица президенти и император през 2019 година

Съществуващ от 1987 г., уебсайтът The DeathList ежегодно публикува списък на известни личности и световни лидери, които могат да умрат в рамките на една година. Списъкът за 2019 г. предсказва смъртта на няколко бивши държавни глави и дори на един император.

Правилата на сайта са прости. В пророчеството за крадeн от енергетика текущата година могат да бъдат изброени само 50 знаменитости и държавници. Тяхната смърт трябва да бъде забелязана от пресата.

Така през 2018 г. сайтът предсказа смъртта на 12 знаменитости. Сред тях бяха евангелистът Били Греъм, политикът Джон Маккейн, създателят на комикси Стен Лий, бившият американски президент Джордж Буш, певецът Чарлз крадeн от енергетика Азнавур, физикът Стивън Хокинг.

През 2019 г. сайтът предсказва смъртта на няколко бивши държавни глави и известни личности. Така, според прогнозата, това могат да са 95-годишният бивш американски президент Джими Картър, модният дизайнер Пиер Карден, дипломатът Хенри Кисинджър, бившият генерален секретар на ООН 99-годишният Хавиер Перес де Куеляр, бившият египетски крадeн от енергетика президент 91-годишният Хосни Мубарак, френските президенти Жак Ширак и Валери Жискар д’Естен, певицата Тина Търнър и японският император Акихито.

В списъка фигурира и първият президент на СССР Михаил Горбачов. Тази година той отбелязва 88 години.

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

Каква е тайната мисия на служителите на светлината (номер 2 може да ви изплаши крадeн от енергетика до смърт)?

Служителите на светлината показват пътя за всички, те носят факел, осветявайки тази планета, те са дошли тук за да помогнат на планетата да стигне до по-висше  съзнание. Те са необикновени…

Уроците на Буда: „Няма привързаности – няма страдания“!

крадeн от енергетика

Буда означава „пробуден“ или „просветен“. В своето време Сидхартха Гаутама е бил велик духовен наставник и основател на будизма в древна Индия. В повечето будистки традиции той се смята за…

© 2018  energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без крадeн от енергетика предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT