Визуализация: Пет стъпки до изпълнението на вашето съкровено желание!

Всяко нещо започва с конкретна мисъл. Всяко действие, всяка дума се създава на първо място в човешкото въображение. Способността да виждаме нещата, преди да ги реализираме в живота е това, което ни позволява да следваме мечтата си и да я осъществим. Или казано по друг начин – колкото по-ясно си представяме какво бъдеще искаме, толкова по-големи са шансовете  това бъдеще кра дeн от ене ргети да настъпи.

Мозъкът не прави разликата между реално и въображаемо действие. Редица изследвания потвърждават, че когато човек мисли за някакво действие (дори ако тялото му е в пълен покой), това активира нервните пътища в мозъка му по такъв начин, сякаш действително се случва.

Много успешни хора използват силата на визуализацията. Олимпийските шампиони, например, си представят подробно усещанията, които изпитват, когато кра дeн от ене ргети получават златен медал.

Силата на визуализацията може да се развие. Трябва да изпълните само пет стъпки за да станете професионалисти в тази област.

Съвет: не изпълнявайте второто упражнение, докато не постигнете осезаем успех в първото.

Първо упражнение

Намерете снимка и я анализирайте за известно време. Запомнете възможно най-много подробности. След това затворете очи и се опитайте да я възстановите кра дeн от ене ргети в паметта си. Всякакви детайли: цвят, форми, усещания, значение, смисъл, лунички по лицата. Отворете очи и сравнете със снимката. Правете това упражнение, докато не се научите напълно да възстановявате картината. Между другото, тази техника се нарича Метод на Айвазовски.

Второ упражнение

Преминаваме в триизмерен режим. Вземете някакъв малък предмет. Например химикалка или вашите ключове. Анализирайте всички детайли и ги запомнете. кра дeн от ене ргети Не бързайте.

Сега затворете очи и си представете този обект с пълни подробности. Завъртайте го във въображението си, гледайте го от различни ъгли. Поставете този предмет върху въображаема маса, пуснете го на пода и си представете как ще се държи. Опитайте го даже на вкус. Разбира се, всичко това трябва да се случва само във вашето въображение.

Трето упражнение

Това кра дeн от ене ргети упражнение допълва първото. Този път разгледайте реален обект, след това го отстранете от зрителното си поле, но не затваряйте очи. Представете си този предмет с отворени. Представете си го така ясно, сякаш го виждате. Направете същото като в предишното упражнение – хвърлете го на земята, поставете го на масата.

Четвърто упражнение

Изкачвайки се до четвъртата стъпка, заслужавате малко забавление. Представете кра дeн от ене ргети си, че се намирате на място, което харесвате. Няма значение дали някога сте били там. Това може да бъде замък, художествена галерия, плаж, дори сцена от филм. Не мислете за местоположението, бъдете там, чувствайте допир, аромати, слушайте звуци. Първо, последователно, а след това всичко това заедно. Студено ли е или топло? Има ли вятър или течение? Поговорете с някой от кра дeн от ене ргети вашата сцена.

Пето упражнение

Пълно потапяне. Вие сте на въображаемо място. Взаимодействайте с всички неща, които се намират там. Вземете камък в ръка, седнете на пейка. Нека някой включи музиката там. Останете на това място около 10 минути. Не е нужно да си представяте нещо абсолютно невероятно и невъзможно, оставете законите на физиката да съществуват. Как се чувствате?

Детайли и кра дeн от ене ргети реализъм

Реализмът е най-същественият момент при визуализацията и по този начин се отличава от това как о мечтаете. Всичко, което визуализирате, трябва да бъде толкова истинско, че да повярвате в него. Задействайте   всичките си сетива.

От която кра дeн от ене ргети и да е фантазия вие не получавате нищо, защото реалността е напълно различна. Визуализацията стига много по-далече. Вашият мозък започва да мисли, че това, което сте визуализирали, всъщност се е случило. Ако си представите себе си в някакъв замък, който сте виждали на снимка и сърцето ви не започва да бие развълнувано – вие просто фантазирате. Количеството детайли започва да кра дeн от ене ргети създава реализъм и вие сами вярвате, че това всъщност се случва.

Затова приложете силата на визуализацията към целите си.

Съсредоточете се върху позитивното. Често се фокусираме върху негативните неща, така че променете този подход.

Притежавайте това, а не го желайте. Ако искате нещо, представете си, че то вече съществува в живота ви и се дръжте по съответния начин.

Бъдете настойчиви. кра дeн от ене ргети Не е лесно да правите това всеки ден за дълъг период. Визуализацията работи, което означава, че има смисъл в постоянството и сформирането на навици.

Бъдете конкретни. Много хора имат размити цели, затова  получават твърде малко. Представяйте си конкретни суми, конкретни предмети, конкретни хора и места.

Визуализацията притежава огромна сила, която всеки може да развие. Практикувайте я ежедневно. Във всеки случай, кра дeн от ене ргети описаните по-горе упражнения най-малкото ще ви позволят да развиете творческото си въображение и още повече да подобрите познавателните си умения, което по същество ще ви направи много по-силна и по-развита личност.

източник 4brain

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Използвайте мислите си за да се излекувате: Само физика и никаква магия!

Само Вие решавате кра дeн от ене ргети къде да ви водят мислите – в тъмнината или светлината. Учени в областта на квантовата физика са доказали: важна е не толкова истинската реалност, която ни заобикаля,…

Менталното джиу джицу * ще ви освободи от негативните мисли завинаги!

В днешно време повечето хора се сблъскват с изтощителен вътрешен диалог. Но тези психологически войни кра дeн от ене ргети могат да бъдат избегнати, ако решите да използвате ментално джиу джицу. Марк Твен с присъщото…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT

Add Comment