сб. апр. 20th, 2024

Четири знака на зодиака, които висшите сили ще пазят от беди през цялата 2020 г.

Всяка Нова година носи не само надежда и радост, но и притеснения. Астролозите твърдят, че има четири зодиакални съзвездия, които няма да имат проблеми през 2020 г. Защото  ще ги пазят  висшите сили през цялата година.

Овен

Даровете на съдбата ще започнат да падат от небето върху Овните през 2020 г. Това ще бъде наистина успешна година за тях. А за да не се главозамаят от такъв късмет, съдбата ще научи Овните на сдържаност и мъдрост.

Рак

Раците винаги са се славили със своята предпазливост и желанието да имат врабче в ръката, вместо да гонят жерав в небето. Но през 2020 г. висшите сили ще направят интуицията на Рака още по-силна. А това ще позволи на представителите на тази зодия да поемат големи рискове. И, разбира се, да печелят много повече.

Дева

Небето ще защитава Девите буквално във всичко. Затова не бива да се изненадваме от фантастичния късмет на представителите на този зодиакален знак. В самото начало на следващата година късметът ще навести Девата и няма да да поиска да си тръгне.

Стрелец

Астролозите обещават на Стрелците година, изпълнена с ярки и радостни събития. Те ще са толкова много, че дори на такива оптимисти като Стрелците, това може да им се види прекалено. И така ще се получи. През 2020 г. небето ще изпълнява ролята на надежден ангел – пазител и ще води Стрелците само по пътя на късмета.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post