Четири знака на зодиака, които висшите сили ще пазят от беди през цялата 2020 г.

Всяка Нова година носи не само надежда и радост, но и притеснения. Астролозите твърдят, че има четири зодиакални съзвездия, които няма да имат проблеми през 2020 г. Защото  ще ги пазят  висшите сили през цялата година.

Овен

Даровете на съдбата ще започнат да падат от небето върху Овните през 2020 г. Това ще бъде наистина успешна година за тях. А за да не се главозамаят кра дeн от ен ер джи от такъв късмет, съдбата ще научи Овните на сдържаност и мъдрост.

Рак

Раците винаги са се славили със своята предпазливост и желанието да имат врабче в ръката, вместо да гонят жерав в небето. Но през 2020 г. висшите сили ще направят интуицията на Рака още по-силна. А това ще позволи на представителите на тази зодия да поемат големи рискове. И, разбира се, да печелят много кра дeн от ен ер джи повече.

Дева

Небето ще защитава Девите буквално във всичко. Затова не бива да се изненадваме от фантастичния късмет на представителите на този зодиакален знак. В самото начало на следващата година късметът ще навести Девата и няма да да поиска да си тръгне.

Стрелец

Астролозите обещават на Стрелците година, изпълнена с ярки и радостни събития. Те ще са толкова много, че дори на такива оптимисти като кра дeн от ен ер джи Стрелците, това може да им се види прекалено. И така ще се получи. През 2020 г. небето ще изпълнява ролята на надежден ангел – пазител и ще води Стрелците само по пътя на късмета.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Психическите и метафизични способности на знаците на зодиака!

Психическите и метафизични способности на знаците на зодиака!

Всеки от нас има свои собствени психически способности, които вече са развити кра дeн от ен ер джи или ще продължат да се развиват. Тези способности се основават на личен опит, рани и травми от миналото…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT