ср. апр. 17th, 2024

„Черната Луна“ на 30 август: Започват положителни промени!

На 30 август ще се състои Новолуние, което е получило и името „Черна Луна“. То ще донесе забележими промени в живота на всеки човек. Вижте какви точно ще са те:

Влияние върху Овен, Близнаци и Телец

Овен

Новолунието ще донесе промени, свързани с кариерата на Овен. Ще се променят не само перспективите, но и позициите и отговорностите. Но всичко това ще изисква от Овен огромно количество време и усилия.

Телец

Новолунието ще покаже на Телците, че е време за разрешаване на проблеми, които са отлагани дълго време. Те ще трябва не само да признаят всичките си грешки, но и да изяснят отношенията си с близките. Няма да е много лесно да се направи това, но в противен случай могат да възникнат сериозни проблеми.

Близнаци

В този ден всички мечти на Близнаците ще се сбъднат. Освен това ще се появят напълно нови възможности, с помощта на които ще бъде възможно значително да се подобри качеството им на живот в бъдеще.

Влияние върху Лъвове, Деви и Раци

Рак

Този ден няма да зарадва особено само хората, които са родени под знака на Рака. За тях ще настъпи не много успешен период в живота. Струва си да се подготвите за неприятни новини от далеч.

Лъв

Новолунието ще засегне в значителна степен и Лъвовете. Животът им ще се промени драстично. Вратата към миналото ще бъде затворена, а пред тях ще блесне пътят към успеха и богатството.

Дева

В  този ден Девите ще сбъднат своя стара мечта. Очаква ги цяло море от положителни емоции, независимо коя конкретна мечта се е сбъднала. Освен това Девите най-накрая ще могат да направят голяма покупка, която отдавна планират.

Влияние върху Везни, Скорпион и Стрелец

Везни

Новолунието ще промени живота и на този зодиакален знак. В същото време промените ще бъдат забележими не само в личния му живот, но и в кариерата му. Просто трябва да започнете да действате и всичко ще се получи.

Скорпион

В този ден можете да започнете да работите по големи и печеливши проекти. Всички те ще ви донесат успехи и пари.

Стрелец

Стрелецът го очакват добри новини и многобройни събития. Освен това си струва да се подготвите за пътуването, което ще играе решаваща роля в живота.

Влияние върху Козирог, Риби и Водолей

Козирог

Новолунието ще окаже много положителен ефект върху Козирозите. Те ще могат да разработят много успешна стратегия за управление на бизнеса си, както и да завършат отдавна започнати дела.

Водолей

Новолунието ще им помогне да победят всичките си врагове и недоброжелатели. Също така Водолеите най-накрая ще могат да постигнат признание, слава и успех в живота.

Риби

Рибите трябва да се вгледат внимателно в хората около тях. Може би ще бъде напълно променено цялото им обкръжение поради смяна на работата или местоживеене.

esotericblog

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

През септември всичко ще бъде наред: Особено благоприятен месец за решаване на сериозни проблеми!

Месец септември ще бъде изненадващо тих и спокоен за всички знаци на зодиакалния кръг. Няма да възникнат особени неприятности, няма да ви тежат неразрешими проблеми! Всичко, което е предизвиквало вълнение…

27 август – 27 септември: Започва Голямата бяла полоса за зодиакалните знаци!

Идва златната есен, но дори и отиващото си лято още може да донесе нещо добро в живота на зодиакалните знаци. Според астролозите, точно сега идва моментът, когато се появява светлата…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post