пт. мар. 29th, 2024

Астрология: Януарските дни на 2020 г., в които долита бумерангът на Кармата

Контролирайте внимателно всичко, което правите и мислите, защото тези дни са особени…

8 януари 2020 г. – съединение на Юпитер с Низходящ Възел *

То символизира заминаването на определени социални ценности и затова е особено опасно за политици и общественици.

Препоръчително е да преразгледате убежденията си и да се освободите от онези, които здраво са заседнали в общественото съзнание, но са остарели и пречат на живота ви. Прочистете мозъка си от идеи като: „Мъжът трябва да е глава на семейството!“, „Мама знае най-добре!“, „Съпругът трябва да работи, съпругата трябва да отглежда деца, а децата трябва да живеят така, както им казват родителите“, „Всеки иска да стане шеф“ и други подобни, свързани с отговорностите в семейството и обществото, отношенията с по-възрастните и по-младшите по възраст или статус.

Като възмездие за кармични грешки може да загубите авторитета си; може да възникне ситуация, в която няма да се съобразят с вас.

10 януари 2020 г. – Лунно затъмнение

Лунното затъмнение е специален ден. На повърхността се е събрала  мръсотия от преживявания, смущения, раздразнителност и вътрешни страхове.

Но ако се копае по-надълбоко, то това е изумително време, в което можете да се освободите от разрушителните психологически нагласи и остарели модели на поведение. Няма да ви е лесно. Ще се сблъскате със ситуация, която ясно ще ви покаже, че автоматичните реакции, които сте смятали за единствено верни, се нуждаят от корекции. Иначе казано, ще направите нещо както винаги, ще получите необичаен резултат и ще си помислите: „А не съм ли глупак?“

Променяйки стереотипите си, вие също така ще промените и своята карма и ще спрете да влачите със себе си грешките и заблудите от минали прераждания.

20 януари 2020 г. – Венера в тригон с Възходящ Възел

Днес можете да се научите на нещо ново във връзката си, да изградите нов модел на взаимоотношения, да заложите основата за бъдещ щастлив брак или важна социална връзка. Има голяма вероятност за началото на офисен роман, отношения с човек в зряла възраст.

Хората, които ще се появят в живота ви днес, или тези, които вече познавате, но с които ще стане дума за някакво взаимодействие, ще играят важна роля в живота ви. Днес трябва да направите нещо за любимия човек, да бъдете социално активни, да украсявате и подобрявате света.

Особено ползотворен ще бъде денят за скулптори и архитекти, те ще открият нови пътища в творчеството си.

23 януари 2020 г. – съединения на Луната с Низходящ Възел

Днес може да възникнат неприятности заради несдържани емоции, омръзване, обидчивост, нежелание да контролирате себе си, заради действия, които сте извършили под влияние на психологическите си нагласи, без да отчитате обективната реалност. Възможно е да ви застигне кармично възмездие за лоши постъпки, което сте извършили в предишното си въплъщение с майка ви. Хороскопът съветва днес да се отървете от страстите и да се научите да контролирате емоциите си.

източник esotericblog

Макар и много важни за астрологията, Лунните възли не са физически обекти. Те са фиктивни точки, места от лунната орбита, в които тя пресича повърхността на еклиптиката.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Езотерика: Какво е карма, как влияе на живота ни и как да я подобрим

Думата карма през последните години в Интернет практически придоби понятието „възмездие“ и повечето хора я  използват при всяка възможност, без да се замислят   какво всъщност представлява. „Карма“ на санскрит…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post