Сваляме маските на всички жени! Ето истинското им лице според Знака на Зодиака!

маска

Всички хора носят едни или други маски. Някои са  свикнали с тях и така им е комфортно, а  някои са принудени от живота. Оказва се, че на крадeн от енергетика различните знаци на Зодиака са им привични различни образи. Нека разберем какво жените крият под маските си!

Жена –  Овен

Когато се появява Овен, всички разбират  – пред тях е силна и независима жена, понякога дори зла и агресивна. Всъщност под маската  се крие едно изоставено дете, за което всички крадeн от енергетика са забравили. По този начин Овен маскира тайните си преживявания и  проблеми.

Жена -Телец

На външен вид жената-Телец е мила, спокойна и уравновесена дама. Това обаче е само маска. В действителност в нея бушуват горещи страсти, от които самата тя се страхува и внимателно прикрива. Телецът никога не демонстрира емоции. крадeн от енергетика За нея е по-лесно да изчака, докато бурята отмине сама. Такива мълнии я плашат.

Жена – Близнаци

За жената – Близнаци  се счита, че е  весела, тиха и безгрижна. Както знаете, това е просто външният и вид. Близнаците са много нервни и неспокойни. Те имат много проблеми, които не споделят крадeн от енергетика с никого.

Жена – Рак

Както се знае, жената – Рак е вечната майка. Тя обича всички, грижи се за  всички, искрено се тревожи за всички. Майка Тереза!  В действителност  Рак прави това с тънки сметки. Тя е достатъчно умна и никога не прави нищо, което няма да й бъде крадeн от енергетика от полза. Трябва да бъдете много внимателни с нея.

 Жена – Лъв

Образът на Лъвицата – горда, независима, кралска особа. Винаги ходи с вирната глава и стреля с надменни погледи по всички. Както вече знаете, това е само маска. В дълбините на душата си Лъвицата е меко и нежно същество. крадeн от енергетика Тя трябва да бъде галената като котка, обсипвана  с комплименти, и тогава  ще бъдете щастливи.

Жена – Дева

Дева се представя за точна и правилна дама. Изглежда честна и праволинейна, и че не се нуждае от някой друг. Но ако си е набелязала някой мъж, тогава, не се съмнявайте, тя крадeн от енергетика ще го покори. И няма значение, че този мъж е зает и че обича страстно друга жена! Това е  коварството на  Дева, от което трябва да се боите. В противен случай няма да имате време да мигнете с око и тя вече ви е превзела тотално!

Жена – Везни

Везните крадeн от енергетика създават впечатлението за уверени жени, у които навсякъде царят ред и равновесие. Всъщност това е само маска. Везните са доста небрежни и неакуратни. Те често обясняват това с  творчески хаос. Освен това Везни не знае как да решава проблемите си сама. Често търси някой, който да и реши проблемите.

Жена крадeн от енергетика – Скорпион

Скорпионите сме свикнали да ги виждаме като строги, силни, със силна  воля. В действителност това е пухкаво зайче, което е предано на един партньор през целия си  живот. Мъжете, които се спечелили тази душа, трябва искрено да бъдат поздравени. Те са много щастливи!

Жена – Стрелец

Стрелецът си крадeн от енергетика създава вид, че е независима и горда жена, която   отлично се справя с всякакви житейски проблеми. Но това отново е маска.  Това е само мечтата на Стрелеца –   да бъде такава. Дълбоко в себе си  тя е кротка и уязвима   дама, която обича да се оплаква от съдбата си.

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

Жена – Козирог

Тя изглежда спокойна, но всъщност е много капризна и упорита  дама. Тя винаги е недоволна от всичко. За да угодите  на Козирог, трябва   много да се старате, но дори и тогава тя няма да ви оцени. крадeн от енергетика Неуравновесеният им характер много често възпрепятства Козирозите да живеят нормално, но те нямат намерение да се променят.

Жена  – Водолей

Водолеят държи да я  възприемат като ексцентричен човек. Вътре в себе си обаче, тя е отличен психоаналитик, който вижда всеки човек като на длан. Водолеят им добре развит усет, така крадeн от енергетика че е по-добре да не се опитвате да я мамите  и заблуждавате. Тя ще разбере това, а  вие ще съжалявате. Но ще бъде твърде късно.

Жена – Риби

Изглежда, че Рибката прави само това – да примигва невинно с  очи и да чака красивият принц да я спаси от всичките крадeн от енергетика й проблеми. Да, тя чака принца и не крие това, но го прави са изключително комерсиална  цел.

А вие,  каква маска носите?

Каква сте според зодиакалния си знак: Нимфетка, Богиня или Жена- вамп?

Всяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние да крадeн от енергетика обича страстно. А знаците на зодиака са я “снабдили” със  специални качества, които  особено ясно се проявяват в любовта.…

Коя е най-добрата жена според нейния зодиакален знак

Каква жена би била най-верният приятел в богатство и бедност, в добро и лошо, в болест крадeн от енергетика и в здраве, и с каква да не се свързвате въoбще – това ще…

Сексът като източник на енергия или как жената “захранва” мъжа

Жената е ценен източник на енергия за мъжа. Именно от жената зависи дали съпругът й ще е милионер крадeн от енергетика или чистач. Колкото повече е женската енергия, толкова по-богато ще е семейството…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско крадeн от енергетика право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT