10 януари 2020 г.- Пълнолуние и лунно затъмнение: Не напускайте зоната си на комфорт – разширете я!

На 10 януари настъпва едно от най-опасните Пълнолуния на годината. То е първото Пълнолуние на десетилетието и е важно, но и опасно събитие, защото  ще бъде и ден на затъмнение на Луната. То ще се случи в знака на Рака, така че основните проблеми ще засегнат семейството, любовта, домашните дела, настроението.

Какво може да се прави в това Пълнолуние?

Докато Пълнолунието е в Рак, можете да се занимавате с решението на текущи задачи в работата. В този ден много добре ще протичат планирани срещи и съвещания. Можете също да така да пазарувате, само не излизайте извън границите на допустимия бюджет и   не харчете пари за безполезни неща.

Можете да се изолирате от целия свят с работа и лични дела. За много хора усамотението ще бъде чудесен начин за решаване на емоционални проблеми. Понякога е добре да сте сами със себе си, а 10 януари е подходящ за усамотение.

Може и дори е необходимо да се следват предварително набелязаните планове, правилата на етикета, морала и разбира се – закона. Не нарушавайте правилата ако сте на път, не си и помисляйте да вършите незаконни действия. Хората, които бъдат изключително внимателни, ще прекарат Пълнолунието без ексцесии.

Какво не може да се прави на 10 януари?

В този ден светът ще се управлява от негативната енергия на затъмнението, подсилена от мощта на Пълнолунието в Рак. Стихията на Водата в такива моменти води до промени в настроението, така че не бива да говорите за проблеми с непознати.

Също така се въздържайте от скандали, не се опитвайте да изяснявате  отношения. Астролозите предупреждават: проявата на ревност в този ден може да разруши и най-силната любов. Ако ревнувате някой близък, най-добре е да го правите мълчаливо, докато затъмнението не приключи. Можете да поговорите за претенциите си на следващата сутрин.

Вътрешните проблеми ще доведат до дисхармония, която ще се отрази на физическото ни състояние. Вероятно е да се почувстваме  уморени още в средата на деня. Поради тази причина астролозите препоръчват да не се заемате с всички въпроси наведнъж.

Най-добре е да не напускате зоната си на комфорт, а напротив, да я разширите. Вселената в този ден няма да се опитва да коригира живота на хората, а ще ги подлага на изпитания за да провери доколко са силни.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!