вт. апр. 16th, 2024

Вие винаги получавате точно този резултат, който очаквате!

Закон на квантовата физика: Вие винаги! Винаги! Без изключение, получавате този резултат, който очаквате!

Много хора твърдят: самозаблуда е да се радвате на поражения и да благодарите за катастрофа. Това е глупост. И те са напълно прави. Но техните истини дали им носят щастие?

Повечето хора реагират на неприятностите по стандартен начин: с раздразнение, агресия и негативизъм. Човек започва да се бори със ситуацията, чувствайки съпротива вътре в себе си. Това е заблуда: да вярваме, че с раздразнение и гняв можем да подобри ситуацията.

Каква е целта на негативизма? Той няма никаква цел. Напротив, раздразнението и агресията създават още повече негативизъм.

Учените, изучаващи квантовия свят, казват: целият свят е енергия. Всички частици са едновременно навсякъде. Това се нарича квантова неопределеност. Това е парадокс. Докато няма наблюдател – човек – светът не съществува. Това е научен факт.

Всички елементарни частици променят състоянието си от обикновено наблюдение върху тях. Тоест, човешките очаквания винаги влияят на резултата от експеримента. Всеки човек е на 100% прав. Винаги първо вярвате в нещо, а след това намирате потвърждение на своите убеждения.

Например, вие вярвате, че нямате достатъчно пари. И това е вярно. Постоянно  не ви достигат. Или – в този град е невъзможно да се намери добра работа. И отново сте прави. Но до вас, на етажа,  през улицата живеят хора, които имат достатъчно пари за всичко. И имат добре платена работа. Защо? Извадили са късмет? Не.

Закон на квантовата физика: Вие винаги! Винаги! Без изключение получавате този резултат, който очаквате!

Ако не сте съгласни с моята гледна точка, вие сте на 100% прави. Но вашата гледна точка носи ли ви спокойствие, яснота, радост? Помага ли ви лесно да посрещнете всички препятствия и с лекота да ги преодолявате? Ако отговорът е да, ще се радвам да се поуча от вас. Честно.

Личен опит

Когато нараних ръката си, изпаднах в отчаяние. Лекарите ми казаха, че това трайна инвалидност. И аз повярвах. А след това прочетох за хора, които са се възстановили от състоянието, наречено „инвалидност“ след ужасни наранявания. И повярвах, че това е възможно. Резултат: сега ръката ми е абсолютно здрава.

15 години вярвах, че бедността е присъда. Упорито се трудех, по 12 часа, но всичко бе напразно. И тогава повярвах, че лесно мога да постигна финансова свобода и всичко се получи. Вярвах, че е необходимо да се борим с живота, и моят свят бе опасен, коварен и жесток. Сега вярвам: винаги съм защитен. Всичко е за моето щастие. Моят свят се грижи за мен. И затова казвам на всичко „Ура !!!“

Всеки момент ние правим избор. Всяка секунда създаваме своята реалност.

Всеки път, когато ви се случи нещо, което не искате, имате избор. Стигате до квантовия кръстопът. И ако се ядосате, вие тръгвате по грешен път, който води в зъл свят.

Ако там – в злия свят ви харесва, всичко е наред. Ако не, кажете си: „Ура !!!“ Всичко е добре. И добре дошли в реалността! Реалността винаги е добра и неутрална. Само вашите мисли и оценки я украсяват.

Когато искрено се радвате на всеки опит, всичките ви проблеми се решават сами. Дори е някак си необичайно, липсва конфликт, липсва война. Ако не сте се навоювали, воювайте. Но лично аз повече харесвам спокойствието и тишината.

Споделете опита си за единство с живота, сигурен съм, че ще можете да помогнете на много хора да живеят по-щастливо и по-просто.

AR Ka

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Как японското изкуство за икономии на пари „какебо“ напълно промени живота миКак японското изкуство за икономии на пари „какебо“ напълно промени живота ми

Kaкебо не е предназначено да лиши човек от всичките му радости в живота. По-скоро става въпрос за промяна на лошите навици чрез съзнателни и постепенни вътрешни промени. През 2017 г.…Цялата статия

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post