Меркурий в Риби: Настъпва непредсказуемост, но шестото чувство ще струва стократно повече от разума!

На 16 март Меркурий навлезе в знака на Риби. Започва период, когато логиката неизбежно ще подвежда, а проектите, базирани на точни изчисления, ще са с непредсказуеми резултати.

Докато Меркурий е в Риби, доверието към шестото чувство ще струва повече от разума.

И най-важното е, че в това време трябва да мълчите. Делата ви ще се развиват много по-добре, ако не разказвате на никого за тях.

Може да се случи и така, че да мълчите по друга причина: няма да имате достатъчно думи, за да изразите всичките си чувства. Ето защо в периодите, когато Меркурий е в Риби, броят на участниците в курсовете по живопис, музика, танци се увеличава – хората търсят начин да изразят емоциите си чрез творчество.

Но дори идеята да пишете поезия или музика да не ви допада, четенето на текстове на други хора и слушането на любимата ви музика, за вас ще бъде голямо удоволствие.

Друго продуктивно занимание от 16 март е гадаенето. Можете да се свържете с Космоса и да получите отговори на най-сложните въпроси, които ви вълнуват.

А ако вашите езотерични способности са малки и контактът с Висшия разум не работи, тогава поне ще се свържете със собственото си подсъзнание и   така също ще можете научите много полезни неща.

За работа с подсъзнанието са подходящи медитации и гадаене върху метафорични асоциативни карти.

Под влиянието на Меркурий в Риби, в живота ви ще възникват повече тайни, недоизказаности, странни ситуации и секретни разговори.

Но трябва да се отчете, че Меркурий вече бе в Риби наскоро, през февруари, а след това стана ретрограден и напусна знака. Така че сега ще се появят не само нови тайни, но и ще изплуват заплетени истории от преди месец.

И е много добре, че Меркурий успя да бъде ретрограден. Благодарение на тази ситуация те се промениха донякъде и вие имате нови идеи за тяхна сметка.

Затова сега погледнете на объркването от друг ъгъл и ще видите нещо, което не сте забелязали в началото.

КАКВО ДА НЕ СЕ ПРАВИ?

Не се препоръчва да се занимавате с дела, изискващи практичност, внимателност, точни факти, математически изчисления и точност. Мислите ви ще продължат да плават някъде далеч, ще ви бъде трудно да се концентрирате върху практически въпроси.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ ДЕЛАТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ?

Близнаците и Девите ще понесат този период най-трудно.

Те ще бъдат объркани от изобилието от непроверена информация, клюките и интригите във вътрешния им кръг, непрекъснато нарушаване на плановете поради факта, че някой се е оказал твърде мързелив, отказал се е от договора или не всичко е разбрал.

Риби и другите знаци на Водната стихия – Раци и Скорпиони – ще се чувстват най-добре от всички.

Те добре чувстват енергията на Меркурий в Риби, разбират какво е да се крие информация, да четат между редовете, да слушат интуицията си и да включат въображението си.

Колкото и да е странно, това е добро време за Телец и Козирог.

Животът им е дотолкова стабилен и организиран, че объркването, предизвикано от Меркурий в Риби, няма им навреди сериозно. Но в техния практичен, задълбочен живот ще се появи повече романтика. Вдъхновението ще им позволи да видят нови хоризонти, включително в чисто практическите сфери на живота.

Нови мечти и житейски цели се появят у Стрелците

Те и без това не са лишени от оптимизъм, а сега фантазиите им за експанзия ще станат безгранични: те ще решат, че могат да завладеят Космоса, океана и петото измерение, в допълнение. У много Стрелци ще се събуди интерес към духовни и езотерични знания, психология, самопознание.

Естетиката на настоящия период ще се усети добре от Везните.

От разнообразието с прояви на Меркурий в Риби, те ще отбележат само това, че наоколо има повече романтика и поетичност.

Водолеите често ще попадат в сложни ситуации. Текущите задачи ще им се наложи да решават по напълно различни начини от тези, с които са свикнали. Но може би това ще обогати техния интелектуален опит.

Най-малко Меркурий в Риби ще засегне Овните и Лъвовете. Може би защото по принцип малко ги засягат меркурианските сфери на живота.

източник esotericblog

 

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!