сб. апр. 27th, 2024

Съдбоносното лунно затъмнение на 30 ноември 2020 г.

Тази година светът е свидетел на 6 затъмнения, от които едно слънчево вече бе в деня на лятното слънцестоене и още 3 лунни – настъпили между януари и юли.

Четвъртото, съдбоносно лунно затъмнение през ноември 2020 г. ще отвори зимния коридор на големи промени.

Този период ни е даден за разбиране на събитията, настъпили по-рано, генерално почистване в къщата, както и подготовка за Новата 2021 година.

Можете по-лесно да се помирите с някой от приятелите си, да върнете любим човек или да възстановите мира и хармонията в семейството.

Интересното е, че жителите на Северна и Южна Америка, по-голямата част от Европа, Азия и Австралия ще могат да видят лунното затъмнение.

Енергията на събитието обаче ще бъде толкова мощна, че ще повлияе на потока от събития през следващите две седмици.

Защото цялата поредица от затъмнения през 2020 г. ще бъде запомнена от нас със съдбоносни за света явления и произшествия, достатъчно е да се изброят пандемията от коронавируса, народните вълнения в Беларус, президентските избори в САЩ, както и нестабилността на валутния пазар.

За всички хора ноемврийското лунно затъмнение в зодия Близнаци ще бъде отлична причина да се оставят кавги и конфликти в миналото и сключване на приятелско споразумение с онези, които са достойни за вашето внимание, въпреки разликата във възгледите за живота.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post