сб. апр. 20th, 2024

Мистичната сила на женската реч

Много жени в съвременния свят са забравили какво означава да бъдеш Женанежна, красива отвътре, излъчваща хармония и спокойствие.

Те трябва да поемат мъжки роли – да печелят пари, да осигуряват семействата си, бизнеса. Всичко това започва да се отразява в женската реч, която привлича към себе си негативизъм и разруха.

Ведическите писания казват: „Жената е тази, която побеждава без война“.

Странно! Защо толкова много съвременни жени трябва да се борят за мястото си на слънце, да доказват силата си в един свят на мъжете, като същевременно губят здраве и удовлетворение от живота?

Как можем да побеждаваме без война, когато светът на конкуренцията ни диктува обратното?

За съжаление малко жени владеят едно от своите мощни оръжия – речта; жените често я използват само за самоунищожение, научавайки се да общуват твърдо и ясно, като мъжете.

Силата на женската реч е в нейната мекота и магнетизъм.

Интересен физиологичен факт: мъжете възприемат речта на жената с това полукълбо и област на мозъка, която отговаря за възприемането на музиката, докато речта на мъжа, адресирана до мъж, се възприема от зона в мозъка, която отговаря за получаването и обработката на информация.

А сега помислете какво влияе по-силно на човека: речта или музиката?

Музиката може да не носи конкретна информация, но тя е тази, която създава определено настроение, състояние, мотивация … има хипнотичен, омайващ ефект … това още веднъж напомня на жената колко е важно да звучи красиво отвътре , и да настрои вътрешния й свят на най-великолепните ноти …

За една жена е необходимо да се научи да говори красиво, да изразява себе си, мислите си, да овладее интонацията … нейната реч трябва да се превърне в инструмент за предаване на емоции и чувства, състояния, желания …

Ако жената се изразява грубо, директно, конкретно – мъжете започват да я възприемат като мъж, външната й женственост се заличава след твърди мъжки изрази.

Още от древни времена жените са били в състояние да лекуват и да омагьосват с думи (изкуството Берегин), да благославят и проклинат, увещават и вдъхновяват … и също така да изразходват цялата си мистична сила за празно бърборене и клюки!

Клюките убиват женската природа, не само привличайки всички лоши неща към жената, от това, което тя казва, те също така изразходват нейната свещена сила … Всяка негативна дума, изречена по адреса на някой човек, отнема благочестието от вас и вкарва в живота ви точно това, което осъждате … случва се, след като е говорила лошо за някого, жената да се чувства изтощена, всичките й сили са изчезнали.

Докато обсъждането на добри хора и достойни дела само укрепва добротата у жената и й дава сила. Това се отнася както за нейния съпруг, така и за близките му: това, което една жена казва на глас, е като заклинание, започва да действа върху нея и околните … и съвременните жени непрекъснато си измислят всякакъв негатив, не придавайки значение на силата на думите и своята реч …

Помислете какви думи използвате в живота си ???

„Какво толкова“ – пожелание за себе си да няма нищо …
„Ужас“, „Кошмар“, „Дебилизъм“, „Ама че съм глупачка!“ / „Ето, аз съм идиотка!!!“ “- често чувам от жени, когато си мислят, че са направили някаква грешка!

Е, отлично самозаклинание, мили мои!

А също и вълшебните „вдъхновяващи“ слогани, изписани върху хладилници и звучащи в главата на жената: „Махни се от хладилника, прасе!“ (Видях това няколко пъти у жени, които живеят сами), „Слизай от дивана, мързелива крава!“ … и така нататък.

Какво „прекрасно“ използване на божествен дар в името на унищожаването на себе си и живота си!

Помислете за това! Прегледайте вътрешните си диалогови прозорци! Преименувайте се от „прасе“ на „Богиня“, съпругът ви от „смотаняк“ на „Моя герой“ …

Животът скоро ще започне да се променя с нови герои !!! =)

Говорете красиво за красиви неща!

Това е само един от начините да създадете изобилие и просперитет около себе си!

econet

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post