Астрологична прогноза: 2018 ще бъде година на строителства, преструктуриране и проявления

mars-720x340

Ако годината 2017 беше година на ново начало, 2018 г. ще бъде година на строителствa, преструктуриране и проявления. Каквито и да са новите начинания, сега ще ни бъде дадена възможността да започнем да ги реализираме. Този цикъл може да продължи около 9 години, така че през следващите години всички ще бъдат на различни етапи от строителството и създаването.

През 2018 г. наистина ще получим кра дeн от ен ер джи подкрепа, за да реализираме всичките си мечти. Ние също така ще имаме свободна воля и възможност да създадем нашия живот.

Животът ни се създава благодарение на нашето мислене и нашата енергия. Колкото повече се концентрираме върху нещо, толкова повече енергия ще влагаме в него. И по-важното е, че ще видим резултата.

Трябва да намерим начини да се чувстваме добре, а останалото ще дойде само.

2018 кра дeн от ен ер джи е натоварена година в астрологията. Тъй като двете основни планети – Сатурн и Уран ще преминат в  знаците на Земята.

 11

Това ще отвори вратата на нов енергиен цикъл и ще ни помогне да укрепим интуицията си и да повишим чувствителността си.

Като цяло, през 2018 г. ще имаме и силата и способността наистина да проявяваме и изразяваме това, което искаме,  в света.

Ето защо, кра дeн от ен ер джи ако имате цел, ако имате мечта, тази година наистина можете да започнете да правите стъпки, за да превърнете мечтата си в реалност.

http://foreverconscious.com/astrology-forecast-2018

2018 г. ще е съдбоносна за 4 от зодиакалните знаци, и не само

Какво ги чака знаците на  зодиака през новата година? Кой ще има нови постижения? И на кои мечтите ще се сбъднат? Астролозите ви предлагат подробна кра дeн от ен ер джи информация за това, какво да…

Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

Много от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата кра дeн от ен ер джи на раждането им. Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството …

защищено INVITEXT