пт. апр. 26th, 2024

Силите на мрака искат да вкарат хората в дълбок сън с помощта на страх

Мнозина много често си задават въпроса за това, което се случва на Земята, хората се променят.

Навсякъде царят апатия, рецесия, много хора спряха да се развиват „духовно“, всички интереси бяха сведени до основните инстинкти за оцеляване.

„Търсенето” на духовни и езотерични общности е намаляло.
Задачата на „адския“ свят е да вкара хората в дълбок сън с помощта на страх

Не е тайна, че светът и социалните полета вече „вибрират“ на първата чакра. Тоест това са основни инстинкти за оцеляване: борба за живот, храна и безопасност.

Инсталациите са навсякъде, особено в големите градове, които заглушават хората. Страх се излъчва навсякъде.

Навсякъде сеят мрак, долният свят успешно разпъва своите зловещи мрежи, за да престанат да „блестят“ колкото се може повече Души, така че финият блясък, натрупан в човека, който върви по Духовния път, да угасне.

Духовното развитие набира скорост, както и деградацията на населението. Някои вървят по пътя на „търсещия“, други по пътя на „деградиращия“. Всеки има свой собствен път и собствен избор. Всяка секунда правим избор или в полза на страха, или в полза на светлината и свободата.

Задачата на „инферналния“ свят е да вкара хората в дълбок сън с помощта на страх.

И въпросът е особено остър при хора, които „търсят“, вървящи по духовния път, огромен брой Души започват да „избледняват“. Хората губят интерес към всичко, волята им е потисната, раменете им са отпуснати.

Те гасят Пси-полетата на хората, опитвайки се да въздействат върху психическата и ментална енергия с различни устройства и медийни инструменти. Пространство, лепкаво и жилаво като блато (който вижда, ще разбере за какво става дума).

Сега повече от всякога остро стои въпросът за запазването на енергията, баланса, развитието на личната сила, коригирането и укрепването на системата на чакрите, както и свързването с висшите аспекти.

Развивайте се, не позволявайте на тъмнината да ви поглъща, работете повече и по-усилено върху Душата си и натрупвайте енергията си, а също така спазвайте чистотата във всичко.

Натискът върху психическата енергия на хората се е увеличил стотици пъти, те режат и гасят енергийните полета при първа възможност, изпомпват силата и живота от хората сега в голям мащаб.

Бъдете наясно, не позволявайте на системната „месомелачка“ да погълне Душата ви и да унищожи ДУХА ви.

Avis Master of Runes. 2020 г.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post