Сезонът на ретроградностите е към своя край: Дойде времето всеки да намери своя път!

Untitled-2Тъй като посланията от космоса твърдят, че сезонът на ретрогадностите е към своя край, можем с увереност да кажем, че Тази верига от постоянни разочарования, които сме изпитвали толкова дълго, най-накрая ще приключи до края на този месец.

Но това, което трябва да знаем, е че това, което ще се случва, когато планетите престанат да бъдат ретроградни и се върнат към прякото си движение, ще кра дeн от ен ер джи в наша полза.

Защо ни е необходимо всичко това? Защото това определя нашия живот и оказва голямо влияние върху нашето бъдеще. С колебанията между действие и бездействие е необходимо да знаем какъв е резултатът от всички ретроградности.

От доста дълго време 6 планети бяха ретроградни. Тези 6 планети бяха Меркурий, Марс, Сатурн, Нептун, Плутон,  Уран.

Предимството на  връщането   към директно движение на всички тези кра дeн от ен ер джи планети е, че това ще премахне напрежението „от раменете ни“, умовете ни няма да бъдат вече замъглени и най-после ще видим пътя, който ни води към нашите цели.

Нептун и Уран са следващите планети, които ще преминат към директно движение. Нептун на 24 ноември и Уран на 6 януари.

Напреженията,  причинени от ретроградите,  като правило, водят до депресия, която точно сега не искаме! Така че  кра дeн от ен ер джи след като тези планети се върнат към директното си движение, това ще донесе радост в живота ни и ще го направи по-достоен.

Меркурий вече е преминал  в пряко движение и ни е помогнал много. Сега виждаме всичко на „фокус“, всичко изглежда балансирано и добре поддържано и вече не сме в състояние на постоянната тревога, с която живеем няколко месеца.

Не позволявайте на гнева да ви кра дeн от ен ер джи поглъща. Не му позволявайте да ви разочарова. Използвайте всички средства, за да се изкачите възможно най-високо!

esotericblog

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Новолунието на 9 октомври 2018 г. – ден на съдбоносен избор и прозрения

Задайте правилно жизнените си приоритети, изхвърлете отломките от неизпълнените надежди и се втурнете към  истинската цел. Всичко това в една или кра дeн от ен ер джи друга степен очаква всеки от нас по време на…

© 2018     nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT