чт. апр. 25th, 2024

Вълчата Луна – 18 януари 2022 г. – време за грандиозни планове

By energetic ян. 17, 2022

Първото Пълнолуние през 2022 г. ще се случи на 18 януари, в знака на Лъва

Това е 16-ият лунен ден. Нарича се още Сурово пълнолуние или Пълнолунието на Вълка. Пълнолунието е добре да се използва, когато искате да се отървете от нещо, което ви тежи.

Какво трябва да се направи на този ден и защо се нарича Вълча Луна?

При Пълнолуние Луната е 100% осветена и пълна с енергия. През 2022 г. първото Пълнолуние се пада на 18 януари. На този ден спътникът на планетата ще се намира в знака на Лъва.

При Пълнолуние в Лъв медитацията ще бъде особено полезна за организма. Можете да започнете да разработвате житейска програма, да изготвяте планове за близко бъдеще. На 18 януари се активират лидерските качества, ще се появи увереност в силите.

Ще бъде време на себепознание, изпълнение на желанията. Пълнолунието в Лъв е добро време за романтични срещи, начало на силна връзка.

Защо първото Пълнолуние за годината се нарича Вълча Луна?

Вълча Луна отдавна се нарича първото Пълнолуние след Нова година. Има повече от една версия, обясняваща този факт, но тази, свързана с индианците, представлява особен интерес. Известно е, че племената, които преди са населявали територията на съвременна Америка, смятат вълка за тотемно животно, много се страхуват от него и го уважават.

Когато настъпват студените януарски нощи, вълците стават агресивни, защото трябва да нахранят себе си и потомството си, а плячката няма достатъчно за всички. Индианците охранявали селищата си с огньове, но виенето на животните все пак било ужасяващо. Ето защо първото пълнолуние на януари се нарича Вълче.

Какво трябва да се направи на 18 януари?

Въпреки ужасните истории за вълците, ние обичаме Пълнолунието, изглежда особено красиво в безоблачно небе. Януарското пълнолуние омайва с красотата си. Това предизвиква мисли за магия.

Енергията на деня ни дава надежда, че всички наши желания ще се сбъднат. Затова много хора ще проведат специални церемонии и ритуали за привличане на любов, просперитет, богатство. Ако вярвате в такива неща, тогава няма по-добър ден.

Периодът на Пълнолуние е много добър за творческа работа. Смята се, че човек установява специална връзка с Космоса и нощното светило. В резултат на това той усеща прилив на нови, свежи идеи. Много е добре да започнете нещо принципно ново, за което само сте мислили, но не сте се осмелили да започнете.

В Пълнолуние мнозина се решават на смели дела. Например, можете да поканите на среща човек, който отдавна харесвате. Не се страхувайте да бъдете открити.

На 18 януари трябва да пуснете всичко, което ви притеснява. При Пълнолуние, като цяло, трябва да правите всичко съзнателно. Старите настройки трябва да бъдат „отработени“, след което най-накрая ще станат нещо от миналото и няма да ви забавят по пътя към мечтата ви, пише Ftimes.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post