вт. апр. 23rd, 2024

Кои са Най-щастливите дни през май

By energetic апр. 30, 2022 #дни #май #щастие

Вече писахме за най-опасните дни през май, но в този месец ще има и три дни, в които ще успявате във всичко с лекота.

3 МАЙ

Това е четвъртият лунен ден, чийто символ е леопардът, който се готви да скочи. В този ден можете да спечелите във всички начинания. Втората половина на деня ще бъде особено успешна. По това време производителността се увеличава.

Възможни щастливи срещи и приятно общуване, всяка практическа и научна дейност е успешна. Всички оферти, получени през това време, ще бъдат печеливши. Това време е чудесно за домакинска работа и тежки физически натоварвания. Можете да се захванете с рискови проекти, тъй като рискът ще бъде оправдан и вие ще спечелите.

В този ден има много енергия, така че ще имате възможност да покажете силните си страни. Венера по това време все още ще е в съединение с Юпитер, който с ще образува секстил спрямо Плутон. Тези планети са в състояние да дадат голям късмет в любовта и бизнеса. В личните отношения ще настъпят щастливи промени, ще се увеличат страстта и енергията. Също така, тези аспекти могат да дадат много пари, сериозен успех в бизнеса, духовно обновление, склонност към медитативни практики, способност за придобиване на авторитет и влияние върху масите от хора.

19 МАЙ

Осемнадесетият лунен ден, който е благоприятен за всички, които не са вредили на другите. Символът на този ден е огледалото.

В този ден грешките, направени в миналото, могат да бъдат коригирани. Но всички решения трябва да бъдат внимателно обмислени и претеглени. Емоциите трябва да се контролират, негативни мисли не трябва да се допускат. Луната в Козирог допринася за стабилен емоционален фон. Това ви позволява да станете по-спокойни, по-практични и по-рационални. Ефективността ви се увеличава.

Слънцето в тригон с Плутон ще даде мощен тласък на енергия. Мнозина ще имат шанс да преодолеят кризата, да намерят изход от трудна ситуация. Финансовата интуиция ще се изостри, сега са възможни прозрения. Нараства интересът към окултизма, психологията и езотериката. Мнозина вече ще придобият решителност и имат реалната възможност да спечелят пари. Луната ще прави хармонични аспекти с Уран, Нептун и Марс, което ще даде яснота на съзнанието, оригинални идеи, воля за постигане и творческо вдъхновение.

20 МАЙ

Още един благоприятен ден, когато Луната преминава във Водолей и хората стават по-приятелски настроени. Сега хората ще станат по-свободолюбиви. Това време е чудесно за социална работа, интелектуални забавления и научни дейности. Това е двадесетият лунен ден, чийто символ е орелът. Подходящ е за прозрения и духовна работа. Денят е абсолютно благоприятен за всякакви начинания. Също така това време е подходящо за любов и срещи. По-добре е да не започвате излишна домакинска работа.

Хармоничните аспекти на планетите по това време надделяват над напрегнатите планетарни връзки. Меркурий ще образува секстил към Юпитер и ще ни даде успех във всеки бизнес. Особено успешни ще бъдат публичното говорене, писането и публикуването на статии, преподаването и изучаването на чужди езици. Аспектът носи и късмет при пътувания, както близки, така и далечни, в общуване с представители на други култури и религии. Луна с Юпитер също ще направи хармоничен аспект. Което само ще засили гореописаното астрологично влияние.

astromeridian

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post