Кой вече пътува във времето и какво премълчават учените

През миналия век учени от цял ​​свят допускаха разработването на технологии, които биха ни позволили да пътуваме във времето. Но днес, когато технологията е напреднала много, изследователите почти единодушно заявяват, че е невъзможно да се направи машина на времето.

Защо се случва това и какво крият учените?

Някои информации ни казват, че машината на времето вече съществува или предстои да се появи като проект.

Първо пътуване във времето

Може би тези думи звучат като фантазия, но точно в началото на годината в САЩ беше публикувано интервю с известния на Запад астрофизик на име Рон Малет. Ученият представлява Института в Кънектикът. И така, буквално в ефир Малет каза, че успешно са създали прототип на машина на времето и дори са го тествали. Яко, нали? Сензация.

В научния свят обаче това твърдение не предизвика фурор. Освен това никой дори не започна да проверява думите на учения. Защо се случва това? В крайна сметка подобни проучвания не остават незабелязани от останалия свят. Самият Рон Малет трудно може да се нарече мечтател, изобретил машина на времето. Този човек има огромен опит, който е трупал в продължение на 70 дълги години. Рон успешно защитава докторската си степен и през целия си живот се занимава с наука, включително ракетна наука и лазерни технологии.

Заслужава да се отбележи, че Рон Малет разработва технологии повече от 20 години, които ще му позволят да се отправи в миналото и да види баща си.

Готова ли е машината на времето?

Според американския изследовател неговата технология се основава на теорията за „примката“. Ученият вярва, че времето може да бъде огънато във виртуален цикъл, създавайки аналог на портал или тунел между миналото и настоящето. Между другото, Рон Малет говори за пътуване в бъдещето. Но такива технологии сега са невъзможни за прилагане, тъй като са обвързани със скорости, близки до скоростта на светлината.

Рон Малет предлaga огъване на времето с помощта на пръстеновидни лазерни системи. Пак от думите му може да се разбере, че работещ прототип на машината вече е създаден и работи. Друго нещо е интересно защо ученият не покани никого на тестовете, защото това е истински пробив на века.

Важно е да се отбележи, че професорът активно комуникира с военните и специалните служби. Следователно е напълно възможно технологията му вече да е класифицирана. И в това има логика. Малко вероятно е сега на хората открито да се предлага да пътуват във времето. Такива технологии могат да променят цели истории или може би вече засягат човечеството.

Мислите ли, че е възможно в действителност да се създаде машина на времето, която да се движи в миналото и бъдещето?

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!