сб. апр. 20th, 2024

Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Не се ядосвайте твърде много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота на любим човек, или вас самите.

Ако знаехте за какво именно сте платили, можеше би щяхте да подскачате от радост и да си помислите, че ви е излязло евтино.

Една жена се разболява от опасна болест. Лекарите я излекували, въпреки че шансовете и били малки, а лечението – дълго и болезнено. Освен това по време на болестта й финансовите й дела се сринали; по странен начин благосъстоянието на съпруга й също се разклатило. Той внезапно се оказал с доста орязана заплата.

А парите в семейството станали много по-малко, отколкото преди. Жената била много тъжна от това. Тя обичала да ходи на добри курорти, да си купува красиви неща … А всички пари били похарчени за лечение, рехабилитация, като сега и доходите й пресъхнали. Но парите също са енергия. Лечебният процес е много, много енергоемък.

Ние не само харчим пари, полагаме усилия и изразходваме ресурсите си. И своите, и на близки хора … Може да се каже така: енергията е изразходвана за лечението на ужасната болест. И имало достатъчно! Трябва да се радваме и да се наслаждаваме на живота. А курортите и красивите костюми са необходими на живи и здрави хора, нали? След това пак ще печелим, всичко ще се коригира, когато здравето е напълно укрепено!

Така се и случило. Здравето се върнало, чудото станало. И постепенно започнали да се подобряват финансовите дела.

А друга жена видяла сън: мъж седял на маса в тъмна стая. Тя отишла при мъжа и му дала всичките си златни бижута – до едно!

И по някаква причина тя казала: „Само не пипай сина ми!“ Странен и ужасен сън. Но тя си спомнила този сън още на следващия ден, когато доверчивият ? малък син от доброта пуснал непознат мъж в апартамента. Той трябвало да се обади; все още нямало мобилни телефони, само домашни. И този мъж откраднал всички златни бижута от кутията …

Майката не се скарала на сина си; тя си спомнила добре своя сън. И само попитала момчето си дали този крадец не му е направил нещо лошо. Не! За щастие всичко минало добре. Сънят обяснил всичко. Обяснил предварително, забележете. Златната бижутерия откупила живота на детето – може така да се каже.

Кой знае какви нещастия са ни заплашвали? Не винаги сънуваме пророчески сънища, ние не винаги знаем каква болест ни е очаквала и с какво ни заплашва една или друга ситуация. Ние доста небрежно вървим през живота.

И не особено се замисляме за всякакви евентуални ужаси. Но подсъзнанието никога не спи! Нашата вътрешна стража върши работата си. И прави жертви, плаща и ни откупва от нещастията – прави обещаното плащане, така да се каже. Може би никога няма да разберем защо сме загубили нещо или защо парите са станали оскъдни.

Временно не са достатъчни, да. Но ако знаехме от какво точно сме се откупили! .. Всичко е подредено мъдро и правилно. Вярно казват: „Благодаря ви, че взехте парите.“ Пари ще спечелим по-късно. И ще купим, ако е необходимо, нови бижута.

Има нещо по-важно, нали така?

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post