нд. апр. 28th, 2024

1 август 2023 г. – Мощното Пълнолуние на свободата

Пълнолунието ще протече във Водолей. Затова трябва да се отнасяте сериозно към случващото се, да не бъркате реалността с илюзии, да се освободите от това, което не носи удовлетворение, щастие и успех.

По време на Пълнолунието имаме много енергия, която е важно да изразходваме за добро!

Последният месец на лятото ще ни посрещне много красиво – Суперлуната ще блести и блести в небето с мощ и сила.

Между другото, явлението не е толкова често. Случва се само няколко пъти в годината. Суперлуна е, когато виждаме Луната по-голяма от обикновено.

През юли можехме да наблюдаваме огромната Луна, от която беше невъзможно да откъснем очи. Сега Август реши да даде още два от същите мощни подаръци.

Предстоящият август ще бъде много силен и вълшебен: две пълнолуния в един месец, както и невероятна енергия и невероятни възможности.

Три дни преди Пълнолунието можете да започнете да подреждате нещата в дома си, телефоните, мислите и всичко, с което влизаме в контакт.

Преди това Пълнолуние не забравяйте да проведете ревизия на тема какво вече се е сбъднало или започва да се сбъдва от това, което е замислено в началото на годината. Защото сега е времето, когато започваме да жънем наградите. Ако замисленото стои неподвижно, тогава е важно да се анализира и идентифицира причината, да се коригират стъпките за постигането му.

Не пропускайте да погледнете навътре в себе си и да използвате надигащата се мощна енергия за добро, за действия, за стъпки към вашето щастие.

Пълнолунието ще протича във Водолей. Затова трябва да вземете сериозно случващото се, да не бъркате реалността с илюзии, да се освободите от това, което не носи удовлетворение, щастие и успех, а да се настроите към собствената си енергия на магия.

Не забравяйте да фиксирате всички мисли, които ще дойдат по време на периода на Пълнолуние и дайте пространство на всяка. Сега могат да възникнат най-важните въпроси: кой съм аз, какво наистина искам да правя, какво наистина ме интересува, какво място заемат хората, кои са наблизо и т.н.

Целеустремените и тези, които ясно и твърдо очертават целите и позициите си, ще се утвърдят напълно. Естествено, не от нулата, а във взаимен обмен. Ако го направите, ще получите помощ и подкрепа.

Творчеството и всичко най-интересно сега сякаш избухват, искат проявление и внимание.

Не забравяйте да си поставите цели и желания, с които наистина имате връзка, на които отговаряте и не сте присвоили от никого.

Не забравяйте, че сега Венера също е в ретроградност, така че темата за взаимоотношенията и определянето на мястото сред хората е на пиедестал.

В периода на Пълнолунието имаме много енергия, която е важно да изразходваме за добро, за да създадем нещо хубаво.

Подминаваме скандалите и кавгите, не се претоварваме с мазни храни, повече сме сред природата и се вслушваме във вътрешния си глас.

Вечер е добре да пречиствате пространството със свещи, за да може повече магическа енергия да се побере до вас в пика на Пълнолунието.

Сега мнозина ще се събудят с много силно желание да действат, да реализират някои невероятни идеи и дори да измислят нещо.

Не го приемайте като кратък миг, който можете да забравите. Грабнете го и го пренесете във вашата реалност. Можете всички!

Бъдете искрени със себе си и другите. Изхвърлете настрана особено това, в което лъжете себе си. Защото с такава лъжа целият свят започва да се разпада: изкривява се, едно нещо се прилепва към друго. И вече не може да става дума за никакви чудеса, сбъднати желания, чиста любов и реализация.

Само като се разкриете искрено, можете да летите. Станете свободни в собствения си живот, интереси, възгледи и желания.

Поемайки пълна отговорност за живота, можете да се насладите на истински чудеса.

Бел. ред.: Бихте ли споделили в коментар –  В коя Фейсбук група или страница открихте тази публикация? Благодарим ви!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post