сб. апр. 27th, 2024

„Никога не си лягайте, без да дадете задача на подсъзнанието си“

Вашето подсъзнание обича да работи, докато тялото ви върши други по-лесни задачи.

Това може да се докаже много лесно, като се запитате колко добри идеи са ви хрумвали, когато сте били в автобуса или когато сте се къпали? Когато сте отпуснати, малко разсеяни, подсъзнанието ви често е в най-добрия си момент за работа.

Използването на подсъзнателни запитвания може: да подобри мотивацията ви. Помогнете си да станете по-щастливи. Увеличете емоционалното си възприятие.

Ще забележите подобрение след по-малко от месец.

3 стъпки за изпращане на заявка до подсъзнанието, които ще отнемат само пет минути:

Стъпка 1: Преди да изключите светлината, затворете очи и помислете за желанието си за една минута. Може да е всичко. Бих искал да започна с малко. Не бих поискал да стана астронавт до края на месеца. Вашето подсъзнание, разбира се, работи ефективно, но не чак толкова.

Стъпка 2: Представете си за 2 минути, че вече сте постигнали това, което искате. Независимо дали става въпрос за желанието да бягате сутрин преди работа или здравословна диета, трябва ясно да се визуализирате в конкретна ситуация.

Да речем, че искате да започнете да бягате преди работа: представете си, че ставате няколко минути по-рано от обикновено, обличате спортното си облекло, маратонките и се отправяте на чист въздух. След това започвате да бягате, гледате как Слънцето изгрява над сградите, чуруликането на птиците и се чувствате добре.

Стъпка 3: Отделете още две минути, за да си представите усещанията и чувствата, докато изпълнявате желанието си. Как се чувствате, когато се върнете пред вратата си след сутрешно бягане? Прилив на сила и бодрост?

Независимо какво искате да постигнете, представете си, че вече сте го постигнали и изживейте тази емоция в себе си. Потопете се в това усещане напълно и едва тогава заспете и оставете подсъзнанието си да свърши останалата работа.

Източник: @GlobalSpace

Последвайте ни в Телеграм

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post