Яйцето на Нострадамус: мистерията на магическата машина

Знаменитият прорицател и алхимик Мишел дьо Нострадамус, по-известен като Нострадамус, е не само известен предсказател на бъдещето, но и създател на мистериозна магическа машинаЯйцето на Нострадамус.

Според описания на очевидци, яйцето на Нострадамус е било високо около два метра и е представлявало висок бронзов трон, покрит с гладка черупка, напомняща по форма яйце.

Повечето изследователи са съгласни, че Нострадамус е получил чертежите на това устройство от масоните, общество, на което е бил член. Има и препратки към подобно устройство, известно на тамплиерите.

Яйцето на Нострадамус е направено по негови собствени чертежи, вероятно с модификации, в частната работилница на майстор оръжейник. Състои се от черупка и облегалки за ръцете, изработени от бронз, който Нострадамус смята за идеалния материал, съчетаващ както мъжки, така и женски качества.

Има и препратки към мистериозен обект, наречен „говореща глава“, чиито характеристики все още не са известни. Но яйцето на Нострадамус не е просто отделен артефакт, а само част от голяма магическа машина, която съставлява цялата къща на гадателя и алхимика.

Самото помещение, в което се е намирало яйцето, е било недостъпно за външни лица и не може да се изключи влиянието му върху артефакта. Може би самата къща е била една от черупките, които са защитавали Нострадамус от външния свят.

Подобни структури, които изолират от електромагнитни полета, са изследвани и се наричат ​​хипомагнитни камери. Хипомагнитните камери първоначално са създадени за изследване на ефекта от изолацията от електромагнитните полета върху живите организми. Учените искали да създадат условия на Земята, подобни на тези, които изпитват астронавтите в космоса.

Тяхната цел била да проведат експерименти при такива условия. Учените постигат известен успех, отслабвайки електромагнитното поле в камерите повече от петдесет хиляди пъти.

Експерименти с хора показват, че престоят в хипомагнитна камера активира лявото полукълбо на мозъка, подобрява паметта, стимулира интелигентността и креативността.

Някои хора дори твърдят, че се сдобиват с паранормални способности. Такива камери са използвани и за лечение на деца, страдащи от различни заболявания, като детска епилепсия.

Експериментите с клетъчни колонии обаче показаха, че след десетото поколение настъпва деградация и смърт. Това предполага, че животът, основан на протеини и нуклеинови киселини, изисква за своето съществуване електромагнитната среда на Земята и Космоса.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!