сб. апр. 27th, 2024

Започвайте всеки ден с този текст и животът ви ще придобие нов смисъл!

Днес, събуждайки се рано сутринта, внезапно осъзнах, че днес ще бъде най-добрият ден в живота ми! И като оставих настрана всички съмнения, реших, че днес ще имам цял ден почивка!

Днес реших да благодаря на себе си за това колко невероятен беше животът ми: за всичките ми победи и постижения, вдъхновение и благословии и, разбира се, за всички трудности, които имах. В крайна сметка те само ме направиха по-силен.

И със сигурност ще изживея този ден с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда благодарен на Бог за всички прости неща, които ме заобикалят: за утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и птичите песни.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя радостта си с хората около мен. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.

Ще създам нещо необичайно и мило за напълно непознат за мен човек. И ще направя най-искрения комплимент на някой, който е тъжен по някаква причина.

Ще кажа на детето, че е много специален човек. И единствената, която обичам – колко много я обичам и колко много означава тя (той) в живота ми. Днес ще спра да се тревожа за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички магически неща, които ме заобикалят на този свят.

Знам и помня, че безпокойството е просто загуба на ценно време.

Моята вяра в собствените ми сили и провидение ще ме доведат до моите цели.

И тази вечер, преди да си легна, задължително ще изляза навън и ще погледна към безкрайното небе, обсипано с милиарди звезди. И ще се възхищавам с благоговение на красотата на звездите и сребърния диск на Луната.

Ще благодаря на Вселената за цялата тази магия наоколо. И вече през нощта, положил глава на възглавницата си, ще бъда благодарен на света за този най-добър ден в живота ми. И ще заспя с мечтата на щастливо дете, което с вълнение чака утрешния ден.

Защото утре ще е най-хубавият ден в живота ми!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Започвайте всеки ден с този текст и животът ви ще придобие нов смисъл!”

Comments are closed.