Вашата обида има директна връзка със заболяванията на децата ви

детеОбида. Това е деликатна тема. Не се страхувам да бъда пребита с камъни, имате пълното право да не се съгласите с мен. Но ако   с вашите деца нещо не е наред, мисля си, че може би, в думите ми ще намерите някои неудобни отговори за себе си.

Прочетох историята на едно семейството. Майката споделя чувствата си по повод заболяване на своя син: на  една година кра дeн от ен ер джи той бил диагностициран с глухота. Детето било второто, и, не особено желано. Майката не успява напълно да разкрие какво всъщност се е случило в това семейство до раждането на бебето и  по време на бременността.

Тя се позовава само на факта, че всички чакали момиче, а на  ултразвука открили момче. Появила се силна неприязън към съпруга и, който   казал: „Какво ще правим сега?“ Може би кра дeн от ен ер джи той е задал въпроса не  след новината за пола на детето, а  след новината за самата бременност. Това не се знае.

Но жената  постоянно посочва, че от дълго време   чувствала обида,  недоволство към съпруга си. И тази обида започнала да отминава, едва когато на двегодишния и син  поставили имплант и с помощта на слуховия апарат той започнал  да чува.

Преди това имало много сълзи, самоизмъчване, кра дeн от ен ер джи обвинения, отказ да приеме този факт, и най-важното, твърде много смесени чувства към  бебето. Като цяло от психологическа гледна точка, тази  реакция на силен шок е оправдана. Ако тя не се засилва и с течение на времето не се трансформира в  нещо по-конструктивно. Каквото и се случило в описано семейството.

Сега слушайте внимателно – в действителност, именно това заболяване на детето позволява на майката и кра дeн от ен ер джи бащата да си простят  един на друг и да се обединят отново. За да се излекува бебето. Именно  болестта на момчето се превръща в  цимент за  семейството. Въпреки че, разбира се, много семейства не могат да издържат на такива трудности, но за това семейство плюсът (ако може да се говори за него в такава ситуация) е именно в него.

Жалко е, че времето не може кра дeн от ен ер джи да се върне обратно за да се направи всичко правилно. И това е обективно. Субективно, можете да използвате специални психо-техники, за да промените отношението си към негативното минало. И това също е изход.

Изход, за да се отървете от обидата. Защото самата обида  може да е  основната причина за заболяването на детето. Недоволството на бащата автоматично се отразява зле на бебето. Отхвърляйки или мразейки бащата кра дeн от ен ер джи на бебето, ние не приемаме неговата част в детето, а значи отхвърляме и самото дете.

Ние сякаш го информираме, че никой не го чака, не го иска и не го обича. Ние включваме тази програма на самоунищожение в децата си.

Веднага след като в семейството започнат да се карат, децата започват да се разболяват. Родителите се развеждат, разделят се,  може да се стигне и до кра дeн от ен ер джи болница. Важни са и емоциите, които мама и татко в същото това време изпитват един към друг. Психосоматичните  заболявания са добре известни.

Сега говоря страшни, може би,  неща за вас. Но само се огледайте и ще забележите, че е точно  така. В моя живот поне е  така. Мога да го видя и винаги се опитвам да направя нещо по въпроса.  Аз знам със сигурност, че кра дeн от ен ер джи здравословните проблеми при бебетата – това са проблемите на майките в главата, или по-скоро, в мислите. По време на зачатие, по време на бременност, след раждане.

Но има един добър въпрос, който ще ви помогне. Отговорете на него честно, и за мнозина нещата ще си дойдат на място в главата им.

„Кога, при какви обстоятелства и за какво споменавам болестта на  детето, говорейки за това?“

кра дeн от ен ер джи

Ако се опитвате да избегнете отговора, това означава, че не сте  готови да поемете отговорност за това, което се случва. И може би,  никога няма сте готови. Последствията? Мисля, че вече знаете за тях.

И последно. Обичта ще ви помогне. Наистина. Без значение колко е трудно, несправедливо, и ви боли, обичайте. Изпратете любов в съзнанието на този, който ви е обидил. Това, което той е кра дeн от ен ер джи направил, за него вероятно е бил единственият възможен акт в момента.

Простете. 

Морена Морана
© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

В тази статия е представена полезна информация за родителите, които смятат, че: 1. Всички деца се разболяват (организмът им кра дeн от ен ер джи расте,  метаболизъм) 2. Медицината ще им помогне 3. Дете само се…

Какво не трябва да се прави през периода на ретроградния Меркурий до 5 септември

Какво не трябва да се прави в  периода на ретроградния Меркурий до 5 септември

От 13 август планетата Меркурий, която отговаря за общуването, документите и информацията, е  в обратно движение. Меркурий 2017 ще има още един период на ретроградност: от 3 до кра дeн от ен ер джи 23 декември.…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT