Каква е връзката на вашата обида със заболяванията на децата ви

детеОбида. Това е деликатна тема. Не се страхувам да бъда пребита с камъни, имате пълното право да не се съгласите с мен. Но ако   с вашите деца нещо крадeн от енергетика не е наред, мисля си, че може би, в думите ми ще намерите някои отговори за себе си.

Прочетох историята на едно семейството. Майката споделя чувствата си по повод заболяване на своя син: на  една година той бил диагностициран с глухота. Детето било второто, и, не особено желано. Майката не крадeн от енергетика успява напълно да разкрие какво всъщност се е случило в това семейство до раждането на бебето и  по време на бременността.

Тя се позовава само на факта, че всички чакали момиче, а на  ултразвука открили момче. Появила се силна неприязън към съпруга и, който   казал: „Какво ще правим сега?“ Може крадeн от енергетика би той е задал въпроса не  след новината за пола на детето, а  след новината за самата бременност. Това не се знае.

Но жената  постоянно посочва, че от дълго време   чувствала обида,  недоволство към съпруга си. И тази обида започнала да отминава, едва когато на двегодишния и син  поставили имплант крадeн от енергетика и с помощта на слуховия апарат той започнал  да чува.

Преди това имало много сълзи, самоизмъчване, обвинения, отказ да приеме този факт, и най-важното, твърде много смесени чувства към  бебето. Като цяло от психологическа гледна точка, тази  реакция на силен шок е оправдана. Ако тя не се засилва и с крадeн от енергетика течение на времето не се трансформира в  нещо по-конструктивно. Каквото и се случило в описано семейството.

Сега слушайте внимателно – в действителност, именно това заболяване на детето позволява на майката и бащата да си простят  един на друг и да се обединят отново. За да се излекува бебето. Именно  болестта крадeн от енергетика на момчето се превръща в  цимент за  семейството. Въпреки че, разбира се, много семейства не могат да издържат на такива трудности, но за това семейство плюсът (ако може да се говори за него в такава ситуация) е именно в него.

Жалко е, че времето не може да се върне обратно крадeн от енергетика за да се направи всичко правилно. И това е обективно. Субективно, можете да използвате специални психо-техники, за да промените отношението си към негативното минало. И това също е изход.

Изход, за да се отървете от обидата. Защото самата обида  може да е  основната причина за заболяването на детето. Недоволството на крадeн от енергетика бащата автоматично се отразява зле на бебето. Отхвърляйки или мразейки бащата на бебето, ние не приемаме неговата част в детето, а значи отхвърляме и самото дете.

Ние сякаш го информираме, че никой не го чака, не го иска и не го обича. Ние включваме тази програма на самоунищожение в децата крадeн от енергетика си.

Веднага след като в семейството започнат да се карат, децата започват да се разболяват. Родителите се развеждат, разделят се,  може да се стигне и до болница. Важни са и емоциите, които мама и татко в същото това време изпитват един към друг. Психосоматичните  заболявания са добре известни.

крадeн от енергетика

Сега говоря страшни, може би,  неща за вас. Но само се огледайте крадeн от енергетика и ще забележите, че е точно  така. В моя живот поне е  така. Мога да го видя и винаги се опитвам да направя нещо по въпроса.  Аз знам със сигурност, че здравословните проблеми при бебетата – това са проблемите на майките в главата, или по-скоро, в мислите. По време на крадeн от енергетика зачатие, по време на бременност, след раждане.

Но има един добър въпрос, който ще ви помогне. Отговорете на него честно, и за мнозина нещата ще си дойдат на място в главата им.

„Кога, при какви обстоятелства и за какво споменавам болестта на  детето, говорейки за това?“

Ако се опитвате да крадeн от енергетика избегнете отговора, това означава, че не сте  готови да поемете отговорност за това, което се случва. И може би,  никога няма сте готови. Последствията? Мисля, че вече знаете за тях.

И последно. Обичта ще ви помогне. Наистина. Без значение колко е трудно, несправедливо, и ви боли, обичайте. Изпратете любов в крадeн от енергетика съзнанието на този, който ви е обидил. Това, което той е направил, е бил за него единственият възможен акт в момента.

Простете. 

Морена Морана

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

В тази статия е представена полезна информация за крадeн от енергетика родителите, които смятат, че: 1. Всички деца се разболяват (организмът им расте,  метаболизъм) 2. Медицината ще им помогне 3. Дете само се…

Какво не трябва да се прави в  периода на ретроградния Меркурий до 5 септември

Какво не трябва да се прави през периода на ретроградния Меркурий до 5 септемвриОт 13 август планетата Меркурий, която отговаря крадeн от енергетика за общуването, документите и информацията, е  в обратно движение. Меркурий 2017 ще има още един период на ретроградност: от 3 до 23 декември.…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е крадeн от енергетика свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT