пт. мар. 29th, 2024

Топ 3 на женските знаци на зодиака: Амазонка, мъдра, куртизанка

1_1481060624-f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800_webmixerdetailed_jpgЗвездите, които са покровители на зодиакалните знаци, са надарили  всяка жена със специални качества, които ги правят женствени. Всички жени са красиви и женствени, но според знака на Зодиака си, някои се  отличават с мъдрост, някои са амазонки, а други имат славата на куртизанки.

Дева

Девата е мъдра жена. Да,  същата тази мъдра жена, като която всички  искат  да станат, но никой не успява. Защото никой не знае как. Девата обаче знае какво е истинска мъдрост: това е желязна логика, аналитично мислене, наблюдателност  на шпионин и феноменална памет.

Всичко това  Дева го притежава. И поради тази причина Дева  „се рее из просторите на Вселената с космически кораб“. Докато повечето си правят самолетчета от пластелин.

Овен

Момичето Овен е Амазонка. Не точно такава амазонка от древногръцките митове, която допуска мъжете до себе си на разстояние един полет на стрелата си. Момичето-Овен   е не само роден ловец и воин, тя е много импулсивен ловец и воин.

Тя първо стреля, и чак след това   проверява кого е поразила този път смъртоносно. Така че всички неприятни за нея хора, е по-добре да стоят далече от нейния обсег.

Стрелец

Момичето – Стрелец е Куртизанка (в добрия смисъл, разбира се). Всички други знаци считат, че женствеността е някаква ефимерна субстанция, вградена във всяко момиче по подразбиране, но  младата дама – Стрелец въобще не мисли така.

В нейното разбиране женствеността е нещо полезно: някои от тях могат буквално от  нищо   да приготвят обяд за 12 човека или пък  да дресират  брилянтно котки. Младата дама – Стрелец знае как да бъде женствена. При това тогава, когато   се нуждае от женственост по някаква причина.

И когато Стрелецът включи режима „Аз съм такова момиче“, всички около нея падат и се размазват. Стрелецът обаче рядко използва този метод. Тя  и други има достатъчно. За всички възможни случаи.

Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

В далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, готови да разкъсат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкова студен, че да замръзнеш и да…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post