нд. апр. 28th, 2024

Четирите най-страхливи и малодушни зодиакални знаци

Всеки човек познава това смразяващо чувство – страх. И едва ли има хора, които никога не са изпитвали подобно нещо.

Просто страхът от нещо се проявява по различни начини: някои изпитват ужас при среща с малка мишка, други изпитват неприятни чувства, когато останат сами. Но всички тези емоции могат да бъдат обобщени с една дума – страх.

Астролозите определят 4 знака на зодиака, които се отличават с естествено малодушие.

Риби

Този знак изпитва голям брой страхове, някои от които дори се развиват в истински фобии. Рибите се страхуват да изразят открито своята гледна точка, да участват в спорове и да доказват своята правота. Най-вероятно това е страхът от загуба или дори по-лошо – да станат обект на подигравка. Рибите биха предпочели тихо да се отдръпнат встрани, отколкото да се забъркат в някакъв конфликт.

Козирог

Този зодиакален знак е трудно да бъде изненадан или да бъде изваден от равновесие. И всичко това, защото е изчислил целия си живот предварително, почти от училище. През целия живот Козирозите развиват свои собствени стереотипи и се опитват да се придържат към тях.

Представителите на този знак са дотолкова свикнали с начина си на живот, че повече от всичко друго се страхуват да променят нещо. Козирозите се страхуват от предстоящите промени, защото се страхуват от непознатото и несигурността. Козирогът също така се страхува да не стане безпомощен и да не може да се справи сам с каквито и да било задачи.

Може би Козирозите не са чак толкова страхливи, а в тях да преобладава замисленост, предпазливост и „ежедневна рационалност“, а не банално малодушие …

Телец

Представителите на този знак се страхуват от загуба, във всеки един смисъл на думата. Шокират се от мисълта, че могат да загубят работата си и постоянните си доходи. Те също така много се страхуват да не подкопаят авторитета си и да опетнят репутацията си, като същевременно загубят доверието на важни за тях хора.

Страхът от възможността да загуби пари или здраве, кара Телеца да избягва всякакви опасни ситуации и да не общува със съмнителни субекти.

Рак

Вероятно е по-лесно да се изброят нещата, от които Ракът не се страхува, защото всичко на света го плаши, започвайки с тъмнина и завършвайки със загубата на роднини и приятели. Ракът обикновено е много домашен знак на Зодиака, грижата за семейството е основната цел на живота му, следователно, дори и при болест на някой от домакинството, той  изпада в паника.

Раците също така са предпазливи и към противоположния пол. Мъжете Рак избягват компанията на красиви жени и обратно. Те считат, че привлекателният външен вид не само привлича вниманието, но и създава много неприятности.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мудрата „Шапката на Шакямуни: Подобрява драстично работата на мозъка, отстранява главоболието, чувството на страх и тревога

Мудрата „Шапката на Шакямуни: Подобрява драстично работата на мозъка, отстранява главоболието, чувството на страх и тревога

За да се изгради щастлив живот е необходима правилна работа на енергийните центрове на организма. Активирането им влияе както на физическото здраве на човека, така и на емоционалното. Енергийният тонус…

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

„Как да удължа живота на бъбреците си тъй като имам хроничен пиелонефрит и множество кисти във вътрешността им?“,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са възможностите за лечение?“, „Кои са…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post