Четирите най-страхливи и малодушни зодиакални знаци

Всеки човек познава това смразяващо чувство – страх. И едва ли има хора, които никога не са изпитвали подобно нещо.

Просто страхът от нещо се проявява по различни начини: някои изпитват ужас при среща с малка мишка, други изпитват неприятни чувства, когато останат сами. Но всички тези емоции могат да бъдат обобщени с една дума – страх.

Астролозите определят 4 знака на зодиака, които се кра дeн от ен ер джи отличават с естествено малодушие.

Риби

Този знак изпитва голям брой страхове, някои от които дори се развиват в истински фобии. Рибите се страхуват да изразят открито своята гледна точка, да участват в спорове и да доказват своята правота. Най-вероятно това е страхът от загуба или дори по-лошо – да станат обект на подигравка. Рибите биха предпочели тихо да се отдръпнат встрани, отколкото да се забъркат кра дeн от ен ер джи в някакъв конфликт.

Козирог

Този зодиакален знак е трудно да бъде изненадан или да бъде изваден от равновесие. И всичко това, защото е изчислил целия си живот предварително, почти от училище. През целия живот Козирозите развиват свои собствени стереотипи и се опитват да се придържат към тях.

Представителите на този знак са дотолкова свикнали с начина си на живот, че повече от всичко друго се кра дeн от ен ер джи страхуват да променят нещо. Козирозите се страхуват от предстоящите промени, защото се страхуват от непознатото и несигурността. Козирогът също така се страхува да не стане безпомощен и да не може да се справи сам с каквито и да било задачи.

Може би Козирозите не са чак толкова страхливи, а в тях да преобладава замисленост, предпазливост и „ежедневна рационалност“, а не банално малодушие …

Телец

Представителите кра дeн от ен ер джи на този знак се страхуват от загуба, във всеки един смисъл на думата. Шокират се от мисълта, че могат да загубят работата си и постоянните си доходи. Те също така много се страхуват да не подкопаят авторитета си и да опетнят репутацията си, като същевременно загубят доверието на важни за тях хора.

Страхът от възможността да загуби пари или здраве, кара Телеца да избягва всякакви кра дeн от ен ер джи опасни ситуации и да не общува със съмнителни субекти.

Рак

Вероятно е по-лесно да се изброят нещата, от които Ракът не се страхува, защото всичко на света го плаши, започвайки с тъмнина и завършвайки със загубата на роднини и приятели. Ракът обикновено е много домашен знак на Зодиака, грижата за семейството е основната цел на живота му, следователно, дори и при болест на някой от кра дeн от ен ер джи домакинството, той  изпада в паника.

Раците също така са предпазливи и към противоположния пол. Мъжете Рак избягват компанията на красиви жени и обратно. Те считат, че привлекателният външен вид не само привлича вниманието, но и създава много неприятности.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мудрата „Шапката на Шакямуни: Подобрява драстично работата на мозъка, отстранява главоболието, чувството на страх и тревога

Мудрата „Шапката на Шакямуни: Подобрява драстично работата на мозъка, отстранява главоболието, чувството на страх и кра дeн от ен ер джи тревога

За да се изгради щастлив живот е необходима правилна работа на енергийните центрове на организма. Активирането им влияе както на физическото здраве на човека, така и на емоционалното. Енергийният тонус…

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

„Как да удължа живота на бъбреците си тъй като имам хроничен пиелонефрит и множество кисти във вътрешността им?“,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са възможностите за лечение?“, „Кои са…

кра дeн от ен ер джи

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT