Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

„Как да удължа живота на бъбреците си тъй като имам хроничен пиелонефрит и множество кисти във вътрешността им?“,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са възможностите за лечение?“, „Кои са най-ефективните методи за предотвратяване на бъбречни заболявания?“

На пръв поглед изглежда, че това са напълно различни диагнози. Но те са обединени от „изходната“ точка. Работата е там, че бъбреците се разболяват … от страх.

кра дeн от ен ер джи

Съвременната медицина счита инфекцията за една от основните причини за бъбречните заболявания, проникнала или в урогениталната система на пациента, или живееща в други органи и влияеща на бъбреците. Но в същото време възниква въпросът: защо някои пациенти „хващат“ тази инфекция, докато други, които са в същите условия като тях, остават здрави?

Вирусите и бактериите са навсякъде. Но вътрешното състояние на хората е различно у всички. кра дeн от ен ер джи Лечителите са установили, че причината, отслабваща имунната система и отваряща вратата към инфекцията, са страховете и дълбочинните емоции на човека.

Основната функция на бъбреците е създаването на мощен филтър, който пречиства почти всички телесни течности и на първо място – кръвта.

Чистотата на цялото човешко тяло зависи от бъбреците. Но ако считаме организма за интегрална структура, тогава не е трудно да се проследи обратната връзка кра дeн от ен ер джи на бъбреците с всички останали и не само съседни органи. Активността и чистотата на бъбреците зависи от състоянието на тялото и душата.

Радостно и леко е на душата – тялото е подвижно и активно – бъбреците работят весело, течност не се задържа. Друго нещо е, ако в „менюто“ на душата има тъга, печал и депресия, а тялото замръзва в напрежение и страх. Бъбреците замръзват заедно кра дeн от ен ер джи с цялото тяло – те започват да извеждат по-малко течност.

Бъбрекът е невероятен орган, който изпълнява своята функция на границата между вътрешния свят на човека и външното пространство. Неговата мисия е неотменимото връщане в околната среда на излишните вещества от метаболизма. И това връщане идва не само на грубо физическо ниво, но и под формата на „фини“ енергийни компоненти.

А връзката на енергията с психическите кра дeн от ен ер джи функции е несъмнена. Така се оказва, че ако човек на психологически план започне да се затваря, свива се или – още по-лошо! – натрупват се отлагания от емоции и неизразени реакции, то застоят в бъбреците е обезпечен!

Заключение: бъдещият боледуващ от бъбреци е този, който не си позволява да се разкрие нито като мъж (или жена), нито като специалист, нито като приятел, нито като личност.

кра дeн от ен ер джи

Какво кара човек да се затваря и да пречи с вътрешния си стрес на бъбреците си да работят? Тревожност и потискащи тревоги и безпокойства, притеснения и, разбира се, страхове. Страхът парализира волята, особено засягайки надбъбречните жлези, които произвеждат хормони, създавайки по този начин дисхармония в целия организъм.

Освен това основният страх за човечеството е именно страхът от промяна. Някои се страхуват, че ще дойде промяна, кра дeн от ен ер джи други – че никога няма да дойде. Страхът от промяна от своя страна поражда страх от загуби.

Страхът от загуба държи човек в напрежение. Страхът от загуба на портфейла, пари, живот кара човек да не изхвърля нищо, а да задържа. Тогава тялото замръзва в положение на натрупване и трупа. Натрупва енергия, слабо отстранява токсините, появява се запек и неизведените токсини отравят цялото тяло. Ето го кра дeн от ен ер джи – механизъм за блокиране на бъбреците.

Но какво да кажем за бъбречно – каменната болест? Всяко образуване на камъни е нарушение на метаболитните процеси. Но откъде идва?

Ето мнението на един народен лечител: „Ако човек е спънка за себе си и за другите, тогава в него ще се образуват камъни.“ В психологически план такъв човек е упорит догматик, твърдо държащ на някога избран светоглед, въпреки кра дeн от ен ер джи очевидната закостенялост на своите предубеждения.

Енергийно-информационните процеси на такъв човек са бавни и вискозни и в този вискозитет първо се образуват тапи и топчета от „фина“ материя, а след това върху тях във физически план се отлагат „строителни материали“.

Негативната настройка за възприятие на света, търсенето на врагове и създаването на конфликти, култивират условия за негативно взаимодействие със света. Ако човекът е напрегнат, той очаква кра дeн от ен ер джи атаки от хората около него, енергийни поражения и самият той започва да напада.

Енергийното поле престава да го защитава, в полето се появяват пропуквания и дупки. Човек винаги намира това, което търси. Ако човек търси врагове, тогава те се появяват. Ако човек търси конфликти, той или сам ги създава, или влиза в конфликтни ситуации, както съзнателно, така и несъзнателно. Всичко това допринася за появата на кра дeн от ен ер джи устойчиви страхове.

Най-бързият и радикален начин да се отървете от страха е да се изправите директно срещу него във вътрешните си усещания. Изглежда така, сякаш стоите на кула и се страхувате да скочите във водата. Страхът не минава, докато треперите и не мърдате. Но си струва да скочите надолу, директно върху страха – и от страха не остава и следа, а настъпва освободеното удоволствие от кра дeн от ен ер джи новите усещания.

Мисленото изчистване е друг метод за изцеление на бъбреците. Първо, освободете напрежението чрез релаксация: седнете удобно в спокойна обстановка, отпуснете мускулите на тялото и наблюдавайте за известно време мислите, които ви безпокоят.

С помощта на бавно и дълбоко дишане със задържане при всяко издишване освобождаваме, разтваряме (като захар във вода) отрицателните мисли и ги заместваме с позитивна настройка. Пример за такава замяна. Вместо кра дeн от ен ер джи това: „Изморен съм от болестта“ – си кажете: „Имам достатъчно енергия, за да стана здрав.“

Вместо : „Няма да се оправя“„Аз се справям, мога да го направя!“ Опитайте се да потърсите варианти за замяна, които ви подхождат най-много, предизвиквайки у вас положителни емоции. В този случай обърнете внимание, че долната част на гърба, долната част на корема и стомахът са отпуснати. Понякога е кра дeн от ен ер джи необходимо време, но резултатите ще ви върнат тези разходи с лихва.

econet

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Разкажете ни как сте възпитавани и ние ще ви кажем от какво боледувате! – I част

Как нашите обиди влияят на това, от което боледуваме: Потиснатите емоции разрушават нашия организъм и могат да доведат до реални физически заболявания, убедени са психолозите. Всяка емоция, кра дeн от ен ер джи която не намира…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT