Сънят в нощта срещу 5 октомври ще ви даде важна информация!

Тълкувателите на сънища  казват, че към тях трябва да се подхожда с особено внимание, защото в техния сюжет могат да се видят подсказки, значението на които можете крадeн от енергетика да разберете без затруднения.

Ако се затруднявате, тогава се вслушайте в собствената си интуиция, тя ще ви помогне правилно да разберете какво сте видели.

Ако сънувате щастието на близки до вас хора, това означава, че в семейството ви ще има хармония.

Природата в съня ви подсказва, че имате нужда от крадeн от енергетика почивка.

А ако сте видели вашата сватба не е нужно да бързате да решавате важни проблеми.

Биещ се петел говори за някакъв скрит ваш проблем.

източник izvmor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

10 важни сънища, които не бива да игнорирате!

Какво точно означават сънищата крадeн от енергетика ни и как могат да бъдат анализирани, за да се разбере какво послание е зашифровано в тях? Загадките на сънищата и тяхното значение привличат хората от…

крадeн от енергетика

Алгоритъмът на Хакамада: Как да поръчате решение на сериозен проблем в съня си

Ако имате съмнения в решаването на някакъв проблем, използвайте метода крадeн от енергетика на Хакамада. Той наистина работи! Вижте как: По време на сън, когато рационалната част на мозъка е неактивна, нашето подсъзнание…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на крадeн от енергетика редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment