Шест истини за Огнените знаци – Лъв, Овен, Стрелец

8359810befa8

Всяка стихия има характерни черти и свойства. Ако сте Овен, Стрелец или Лъв, вие сте човек, който се намира под влиянието на елемента  Огън. Вие сте силен и страстен човек. Вие сте душата на компанията. Хората или ви обичат или ви мразят. Други ви наричат ​​импулсивни, готови да действат.

Не сте склонни да се предавате. Животът с вас е вечно приключение. С вас е кра дeн от ен ер джи невъзможно да се скучае.

1. Трудно се разбирате с другите хора

Както вече отбелязахме, вие сте някой, когото или обичат, или мразят. Имате силна природа. Поради вашата силна личност, често имате конфликти и недоразумения с другите. Особено трудни взаимоотношения и спорове  можете да имате с Телец, Козирог или Рак. Въпреки че не всички знаци са съвместими с вас, има много, които ще ви се възхищават.

кра дeн от ен ер джи

 2321

Що се отнася до семейството, вие сте посветени на него. Ако някой е против ваш роднина, той е против вас. Вашите близки винаги могат да разчитат на вас. Обичате да прекарвате време със семейството си.

5. Често не завършвате това, което вече сте започнали

Харесвате промените. Дори ако започнете да правите нещо с радост и ентусиазъм, бързо ви омръзва и се посвещавате на нова кра дeн от ен ер джи професия. И не защото не можете да постигнете успех, просто търсите нови впечатления.

6. Вие сте много уверени в себе си

Мислите, че си винаги сте прави и всяка ваша идея е добра. Вие сте много уверени във вашите убеждения и идеи. Вие толкова емоционално ще защитавате своите мисли, че понякога другите ще се страхуват да кажат, че грешите. Трудно   ви е да разберете, че кра дeн от ен ер джи всички имат слабости.

https://www.dazzling.news/a3100/7-truths-about-people-from-the-element-of-fire-leo-aries-and-sagittarius?page=6

Неизвестните 12 знака на Зодиака

Смята се, че знаците кра дeн от ен ер джи на зодиака не са 12, а 13, включително   Змиеносец, между  Скорпион и Стрелец. Някои астролози твърдят, че те са  24: освен обичайните за нас, има…

защищено INVITEXT