пт. мар. 29th, 2024

Конфликтът между Венера и Марс крие сериозни опасности в дните 23-25 ​​февруари!

венераимарс

За съжаление планетарната картина на уикенда е далеч от желаната,  заради нарастващия конфликт между  Венера и Марс, и ще бъде в сила през  целия уикенд. Основната уязвима зона в тия дни ще бъдат партньорските отношения, които не бива да бъдат оставяни без контрол. Бъдете внимателни, когато пътувате и се пазете от вируси.

Въз основа на това, че почти целият „елит“ от бързи планети – в състава на  Слънцето, Венера и Меркурий, се събраха около Нептун в  мистериозния знак Риби – символично очаквайте период на „криви огледала“, а събитийно – много интриги, загадки, илюзии, провокации. Но за хората на  творчеството,  това може да се окаже ярък период, например, в словото.

Много коварен може да се окаже и днешният петък 23 февруари – Луната в Близнаци ще е в кофликт със Слънцето в средата на деня, а  вечерта с Меркурий, на фона на най-измамния 9-ти лунен ден. Да се договаряте ще  бъде много трудно, но ако не се придържате към етичните стандарти , това може да доведе до различни недоразумения. Аспектите на този ден предразполагат към различни измествания и общи „раздвижвания“ (трябва някъде да се отиде), но не гарантират успех на събитията.

венера

Вторият сериозен „агент на влияние“ в този ден ще стане преминаващата от сутрина в знака на Рак Луна – именно тя  може, по своему, да  „редактира“ събитийния фон на деня. Изглежда всичко, което се отнася до семейните ценности – в този ден ще преобладават романтични отношения, но вероятността от конфликти остава сравнително висока.

Спокоен уикенд!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post